beardie píše:1. stiahni universal widescreen patcher
2. premenuj spustaci subor NFSC.exe na speed2.exe
3. otvor program a vyber need for speed underground 2
4. zadaj rozlisenie
5. najdi v stromovej strukture subor speed2.exe a klikni na patch
6. premenuj naspat na NFSC.exe
7. spusti hru
beardie píše:1. stiahni universal widescreen patcher
2. premenuj spustaci subor NFSC.exe na speed2.exe
3. otvor program a vyber need for speed underground 2
4. zadaj rozlisenie
5. najdi v stromovej strukture subor speed2.exe a klikni na patch
6. premenuj naspat na NFSC.exe
7. spusti hru
Tak asi tak, ja to osobně nepotřebuju
to mi nejde, nemohu v tom stromu najít exe patch je šedé
Primátor píše:Jinak ja sem jel jak divej. Byl sem furt u toho a dohral sem to druhej den co sem si to poridil v 1:00 rano
neni zač . Jinak ty snížený střechy se jim u nfs hodně povedly, ty auta se rázem zmení. Např takovej ten amerikan hned ze začatku je se sniženou střechou a vystrčenym motorem fakt cool
Primátor píše:Jinak ja sem jel jak divej. Byl sem furt u toho a dohral sem to druhej den co sem si to poridil v 1:00 rano
neni zač . Jinak ty snížený střechy se jim u nfs hodně povedly, ty auta se rázem zmení. Např takovej ten amerikan hned ze začatku je se sniženou střechou a vystrčenym motorem fakt cool
..pozeram, ze skvela investicia ten NFS... Very Happy (nic v zlom, ja by som za zabavku na par hodin 2litre nedal....)
Na konci hry je napisane ze to mas prejst s inym autom znova a znova tak s tym asi rataju a to nebude potom tak kratke
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
cuzte zavodnici,tak jsem si udelal cas a potestoval,vypada to zabavne,jinak mate nejake vychytavky na Drifty(pouzivat rucku ci ne?)?,jsem to zkousel chvilicku,a nak se me to nevedlo:) jeste potrenim a snad to tam bude:)
Drifty treba zistit ako.. ale mne sa najviac osvedcila metoda typu, ze ked ides do zakruty s plnym plynom, zacnes driftovat, a vidis ze ta ide hodit o stenu, tak zacnes popustat plyn, auto akoby chytalo stopu a ty si pekne urcujes jeho nasledny pohyb. Idealne v strednych a vyssich rychlostiach.
No já to dělám tak, že se prostě rozjedu jak nejvíc to jde a pak prostě začnu zatáčet a podle potřeby pouštím plyn. Když se blíží stěna, tak buď začnu brzdit a nebo použiju nitro
Jen mě na těch driftech štve, že když už se vybourám, tak je pak docela problém se znova rozjet, pokud jsou přede mnou zatáčky Prostě je to auto neříditelné a pořád to má tendenci lítat do smyku.... Což mě občas docela nasere...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.