Bednicky Na Dance, Trance, techno

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

no na poslech elektronicky a vetsiny dalsi muziky jsou repro k pocitaci nevhodny.. za stejny penize totiz sezenes repro ktery budou hrat o tridu lepe.. a nejaky starsi zesilovac a mas vystarano...

jinak kossy maji vsechna sluchata prebaseny.. na poslech po ceste do skoly dobry, ale domaci a studiova prace vyloucena... nemaji "prirodni" zvuk.. samozrejme ze to neni spatne (taky je mam a ty basy jsou dobra vec... ale...)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

mě se zdá že kossy maj jen trochu nabáslý repráky. nebude to tim že máš ekvalizér nastavenej na " --__- " ? :-D mě ten zvuk při flat ekvalizéru přijde příjemnej.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Stinker
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stinker »

Nedávno jsem byl v obchodě se sluchátky a zkoušel si různé značky do 4000. Kossy byly ze všech nejhorší. U nich je výborná jen ta záruka. Ovšem každému vyhovuje něco jiného, takže je vhodné je vyzkoušet. Ale byli jsme tam 3 a 2 si koupili Sennheiser HD555 a já (socka :) ) jen Audio Technica AD300.
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

napr mne osobne kossy vyhovuju, nepouzivam EQ, cisto flat a vlastne preto som si ich aj kupil, ze mi sedel ich zvuk najviac.
pri kupe reprakov ku kompu som si nechal poradit a kupil creative M80 a nemenil by som. doteraz niektori ludia ked pridu ku mne neveria, ze za tie prachy mozu repraky tak dobre hrat. jediny problem pre teba by mohlo byt, ze nemaju dunive basy ako nejaky subwoofer co pri "hudbe" typu dance a techno zrejme moze byt pre teba problem.

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

MAGMA píše:napr mne osobne kossy vyhovuju, nepouzivam EQ, cisto flat a vlastne preto som si ich aj kupil, ze mi sedel ich zvuk najviac.
No, jestli těmi Kossy myslíš Porta Pro, tak to je u Kossů taková vyjímka. Kdyby jsi je srovnal např. s UR/29 -> podobná cenová kategorie, tak ten rozdíl je mezi nimi hodně velký.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

porta pro sou za tu cenu zvukově nic moc... ale jinak to jde...
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MastahBlastah »

Ale nejlepsi bedny 2.1 jsou Logitech Z-2300 2.1 THX??
A zvukovka?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

pro každýho sou nejlepší nějaký jiný.... zvukovka jakbysmet...
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

crashPC píše:pro každýho sou nejlepší nějaký jiný.... zvukovka jakbysmet...
to je pravda, teda pokud si to myslel tak, ze nekomu staci zvukovka integrovana (nebo za 400Kc), jelikoz se hudbou prilis nezabyva, nevadi mu vyssi sum, zkresleni a horsi barva zvuku, kterou stejne nepozna pokud si u nekoho neposlechne tu samou nahravku na lepsi aparature s lepsi zvukovkou aby zjistil o co vsechno doma prichazi... :roll:

osobne jsem nikdy nepouzival integrovanou zvukovku na zadnem pocitaci (krom notebooku, kam jsem stejne koupil do PCMCIA jinou), jelikoz zatim zadna zvukova karta pod 3tisice Kc nesplnovala moje pozadavky... ale tak vetsina lidi se muzikou na pocitaci nezabyva, presto bych pro poslech MP3 a hrani doporucil alespon nejakyho Sound Blastera Live....
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MastahBlastah »

Ja tim chtel rict ze ty logitechy jsou asi nej, jako ze bych je bral ... ale co za zvuk?
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Sound Blaster Live napriklad, uplne staci... nebo kterejkoliv soundblaster od live po audigy... ale urcite ne s cenou prez 800Kc.. pro tvoje potreby zbytecny...

http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... d57974.htm - tady napriklad nova audigy co by ti bohate stacila...
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

palda: jo přesně to sem tim chtěl říct.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

palda píše:Sound Blaster Live napriklad, uplne staci... nebo kterejkoliv soundblaster od live po audigy... ale urcite ne s cenou prez 800Kc.. pro tvoje potreby zbytecny...

http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... d57974.htm - tady napriklad nova audigy co by ti bohate stacila...
proboha,co mu to tady doporučuješ?Ať si zajde do bazaru nebo čte inzerci atd a může koupit klidně jetou audiginu 2 ZSko nebo 4-ku nebo třeba Hercules Fortissimo 4.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak to samozrejme muze ;-) jako vetsina lidi.... jen jde o to ze kupuje nove repro tak proc ne novou kartu, se zarukou atd... a myslim ze tahle konkretni audigy by mu stacila... a uvedl jsem to jenom pro priklad v jaky cenovy kategorii by se mel asi porozhlidnout (viz muj predchozi post)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

asi sem kripl ale přes bazáč nebo prostě starou věc už bych krom auta prostě nekoupil. ne a ne.....
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

crashPC píše:asi sem kripl ale přes bazáč nebo prostě starou věc už bych krom auta prostě nekoupil. ne a ne.....
proto jsem mu poradil novou.. ktera pro jeho ucely bohate staci + zaruka, ale tak zalezi na nem :roll:
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

nevím,zvukovka je jedna z věcí,u kterých je minimální pravděpodobnost,že se tam něco posere,nepotřebuje chlazení a pokud ji někde neulomíš kondík nebo nezkratuješ elektrickým výbojem,tak prostě pojede.Tyhle věci mají podle mě daleko vyší dobu životnosti,než jejich reálná doba použitelnosti (resp. kdy je jejich kvalita vzhledem k technickému pokroku ještě akceptovatelná)
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomic:) »

tak sem si donedavna rikal jaky mam husty repraky..nejaky creative 5.1 asi za 1700.. a ted sem zacal poslouchat hudbu a zjistuju ze to je hrozny skresleni a je to takovy hrozne nevyrazny.. a to sem nemusel ani u znamyho slyset repraky.. :D
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

atomic:) píše:tak sem si donedavna rikal jaky mam husty repraky..nejaky creative 5.1 asi za 1700.. a ted sem zacal poslouchat hudbu a zjistuju ze to je hrozny skresleni a je to takovy hrozne nevyrazny.. a to sem nemusel ani u znamyho slyset repraky.. :D
No, pak si zkus dát na uši nějaká kvalitní sluchátka a to teprve poznáš rozdíl.
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomic:) »

F1l1p píše:
atomic:) píše:tak sem si donedavna rikal jaky mam husty repraky..nejaky creative 5.1 asi za 1700.. a ted sem zacal poslouchat hudbu a zjistuju ze to je hrozny skresleni a je to takovy hrozne nevyrazny.. a to sem nemusel ani u znamyho slyset repraky.. :D
No, pak si zkus dát na uši nějaká kvalitní sluchátka a to teprve poznáš rozdíl.
ne ee.. diky.. to by me pak celou dobu zralo ze nemam na kvalitni poslech :-D
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“