LG GSA- H22L
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Sonic2004
- Nováček

-
LG GSA- H22L
Koupil jsem uvedenou vypalovačku retail, přibalen cyberlink software,driver jsem nenašel. Vypalovačka funguje, pokus o light scribe neúspešný. Nero ani Roxio Creator vypalovačku nevidí. Předpokládám protože nebyl instalován driver.
Poradími někdo co s tím, ev. kde ovladač stáhnout. Díky.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: LG GSA- H22L
Nechceš mi vyfotit vnitřek? Myslím tišťák a čipset. Přemýšlím, že bych na ni udělal recenzi a nevím, jestli to má smysl...Sonic2004 píše:Koupil jsem uvedenou vypalovačku retail, přibalen cyberlink software,driver jsem nenašel. Vypalovačka funguje, pokus o light scribe neúspešný. Nero ani Roxio Creator vypalovačku nevidí. Předpokládám protože nebyl instalován driver.
Bathory
- Shit
- Odborník PCT

Mám ji v compu dva dny - vše maká s Nerem 6614 OK.Sonic2004 píše:Koupil jsem uvedenou vypalovačku retail, přibalen cyberlink software,driver jsem nenašel. Vypalovačka funguje, pokus o light scribe neúspešný. Nero ani Roxio Creator vypalovačku nevidí. Předpokládám protože nebyl instalován driver.
Nejedná se pouze o zpomalenou GSA H12-L ?
- alej
- Nováček

-
Mám taky vypalovačku LG GSA-H22L vypaluje vše v pořádku jen mám problém s vypalováním potisku LightScribe.
Při vypalování popisku v Nero Cover Designer mi nahlásí program po dvou procentech pálení tuto hlášku:

na disku je potom vypálený kousek obrázku. (jde toto médium ještě použít pro pisování LightScribe ?)
Vypalovačka má firmware 1.0 (novější sem nenašel)
Nero: 6.6.1.4
ovladač LightScribe: 1.4.119.1
média na která pálím: Verbatim DVD+R LightScribe
Mechaniku mám zapojenou jako Master.
Pokud má někdo nějakou radu předem děkuji
Při vypalování popisku v Nero Cover Designer mi nahlásí program po dvou procentech pálení tuto hlášku:

na disku je potom vypálený kousek obrázku. (jde toto médium ještě použít pro pisování LightScribe ?)
Vypalovačka má firmware 1.0 (novější sem nenašel)
Nero: 6.6.1.4
ovladač LightScribe: 1.4.119.1
média na která pálím: Verbatim DVD+R LightScribe
Mechaniku mám zapojenou jako Master.
Pokud má někdo nějakou radu předem děkuji
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- alej
- Nováček

-
Nainstaloval sem Nero 7.5.7.0, ale nepomohlo. Chová se to stále stejně po třech procentech popisování hodí tu samou chybovou hlášku. Ještě sem zkusil nainstalovat SureThing CD Labeler 4 SE ze stránek www.lightscribe.com a výsledk ten samý po necelé minutě popisování hodí chybu. 
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Mám ji doma a narazil jsem na stejný problém... zkoušel jsem všechno možný, i nový Nero... nic, pak jsem zkusil nejnovější LightScribe ovladač 1.4.124.1 a konečně si program našel mechaniku. Nj, ale tisk stejně neproběhl, respektive naprázdno.Sonic2004 píše:Koupil jsem uvedenou vypalovačku retail, přibalen cyberlink software,driver jsem nenašel. Vypalovačka funguje, pokus o light scribe neúspešný. Nero ani Roxio Creator vypalovačku nevidí. Předpokládám protože nebyl instalován driver.
Bathory
- Shit
- Odborník PCT

Bude recenze?Bathory píše:Mám ji doma
Mně to maká korektně i s driverem LS 1.4.113.1 - nechápu, kde je problém... Chipová sada? Používám Nero 6.6.1.4.Bathory píše:nic, pak jsem zkusil nejnovější LightScribe ovladač 1.4.124.1
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Příští týden...Shit píše:Bude recenze?
Já tam měl předtím hodně starej driver s verzí Nero 7.0.5.7... s čipovou sadou bych tentokráte problém neviděl ale stejně, jiné nové mechaniky s LS s ním problémy nemají, pouze LG.Shit píše:Mně to maká korektně i s driverem LS 1.4.113.1 - nechápu, kde je problém... Chipová sada? Používám Nero 6.6.1.4.
Bathory
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja kupuju klasicky DVD-R LS media v predrazenym obchode za 40kc
Jsou to nejaky Philipsy, LS vzdycky vyslo.. (sice mam H20L, ale tam se snad zas moc nelisi ne?)
kdyz se spatne vypali napr polovina, neni nic tezsiho nez to tam nechat vypalit jeste jednou
Jsou to nejaky Philipsy, LS vzdycky vyslo.. (sice mam H20L, ale tam se snad zas moc nelisi ne?)
kdyz se spatne vypali napr polovina, neni nic tezsiho nez to tam nechat vypalit jeste jednou
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Machi007
- Nováček

-
LG GSA-H22L a vypalovani CD 48x
Koupil jsem tuto vypalovacku a mam jeden malej problem. Pri vypalovani CD kdyz vyberu rychlost 48x vzdycky to vypaluje jen 40x. Nevim cim to je, zkusil jsem ruzny CD, nejnovejsi verzi Nera i Alcoholu, ale je to pored stejny. Ne ze by me to nejak extra vadilo, ale kdyz tu rychlost ve specifikaci uvadi, melo by to fungovat. Cteni 48x funguje, jen to vypalovani...
Vsechny CD co jsem zkousel byly 52x certified, ale jak se to pri vypalovani chova asi zalezi na konkretni znacce a typu CD. Jeste jsem nasel jedno obyc. CD imation a na to zapisuje jen 16x. I kdyz v nabidce jsou vsechny podporovane rychlosti az do 48x...
Jeste jsem vypaloval na CD imation s podporou LightScribe a tam uz to jelo zase 40x misto 48x.
Mate nekdo tuto vypalovacku, jde vam to?
Myslim ze by to mohl vyresit firmware, mam verzi 1.00 ale novejsi jsem zatim nikde nenasel.
Jinak jsem s ni spokojenej. LightScribe funguje vyborne a vypalovani DVD 18x taky.
Tady jsou udaje z Nero InfoTool:

Takhle to vypada v Nero CD-DVD Speed pri nastaveni rychlosti 48x:
[/img]
Vsechny CD co jsem zkousel byly 52x certified, ale jak se to pri vypalovani chova asi zalezi na konkretni znacce a typu CD. Jeste jsem nasel jedno obyc. CD imation a na to zapisuje jen 16x. I kdyz v nabidce jsou vsechny podporovane rychlosti az do 48x...
Jeste jsem vypaloval na CD imation s podporou LightScribe a tam uz to jelo zase 40x misto 48x.
Mate nekdo tuto vypalovacku, jde vam to?
Myslim ze by to mohl vyresit firmware, mam verzi 1.00 ale novejsi jsem zatim nikde nenasel.
Jinak jsem s ni spokojenej. LightScribe funguje vyborne a vypalovani DVD 18x taky.
Tady jsou udaje z Nero InfoTool:

Takhle to vypada v Nero CD-DVD Speed pri nastaveni rychlosti 48x:
[/img]- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Machi007
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: