Digitaldoom píše:no vzhledem k tomu, že engine je pořád jeden a ten samej ... a ?W bylo alespoň předěláno do světla, tak tam zas tolik odlesků není ... mě vyloženě vadí, že EA nám prodává to samé za 1400 už po čtvrté a tento díl je vážně horší než ty před ním - nejsou inovativní vůbec je to pořád to samé a horší jak MW - žádné změny k lepšímu - je to lehší, arkádovatější, kratší nudnější a za 1400 po čtvrté to samé!...
Dokažeš taky říct nějaký + hry? Co třeba jinej závodní systém, jízda v kaňonu, nová auta, autosculpt, třeba i někomu se líbící motion blur...atd? Nebo jen budeš furt opakovat svoje?
Niekomu sa to mozno paci ale je to len priemerna hra a u mna by dostala tak 50%.To ze nepodporuje Widescreen monitory je ale riadna hamba.
EA si asi mysli ze skrachovat nemoze ,ale kazda firma skrachovat moze
a seriou sportovych hier su na dobrej ceste
To ze daju do Carbonu par noviniek ich moc nezachrani od prepadaku.
Podla mna by mali hru vyvijat aspon 2 roky a nie kazdy rok vydavat datadisk:-)
Shack píše:Niekomu sa to mozno paci ale je to len priemerna hra a u mna by dostala tak 50%.To ze nepodporuje Widescreen monitory je ale riadna hamba.
EA si asi mysli ze skrachovat nemoze ,ale kazda firma skrachovat moze
a seriou sportovych hier su na dobrej ceste
To ze daju do Carbonu par noviniek ich moc nezachrani od prepadaku.
Podla mna by mali hru vyvijat aspon 2 roky a nie kazdy rok vydavat datadisk:-)
Tak už dyž si kupoval wide, určitě si věděl že kompatibilita neni takova. A mimochodem, udělat se to da.
Propadak to imho neni, je pravda že demo bylo shit, jako u MW ale full je paradni. Ja si nestěžuju
Nevim co by se mi na tom mělo sekat Optimalizovaný to je líp než MW jelikož mi to jede 1024x768 na full bez AA Wink Takže se do mě neser zaostalý teenagere Razz Twisted Evil
A to hras akoze na 10fps a nevadi ti to? Na grafiku je to 2x narocnejsie nez MW kedze MW hram 1280x1024 vsetko na max 4xAA 16xAF a ked to iste nastavim u Carbonu ide to asi 20-30fps u MW este nikdy nekleslo asi pod 35fps to bolo minimum co som niekde zbadal inak daleko vacsie fps to hadze. Carbon by bol najlepsi diel serie keby mal vacsiu obtiaznost nechybala by tu hra po lan.... a v zavode by hralo viac pesniciek a nie len ten techno soundtrack. Dalej je to vsetko moc tmave NFSU2 bolo tak v noci a v podvecer sa odohravalo ale toto je stale v noci tak si treba pridat brightness a skoda ze do zavodov sa hned da skakat keby tam clovek musel dojst po svojich ako v Underground 2 predlzilo by to este dlzku hry a zavodny pocit teda mne sa to velmi pacilo v U2
A ty tu tvrdis, ze na srotu gf6600 ti to bezi plynule?
Spust si Fraps a udelej screen kolik mas FPS Wink
Absolutny suhlas ja mam 7900GTO pretaktovanu mierne za 7900GTX takze viem o com hovorim. Chcel by som tu "plynulost" teda vidiet to ma vie vzdy rozsmiat ked spoluziak hlasa po celej triede ze ma GeForce FX 5200 a hra Most Wanted na 1024x768 a max detaily alebo Titan Quest na 1024x768 a medium/high to su ini hardcore fps hraci
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
tak sem to dneska dostal a uz asi 2 hodinky hraju. hraju to na gamepadu a je to skvělý, jen mě mrzí, že se jmenuju "noname" a nevim kde se meni jmeno a zda se ještě dá změnit. jinak gk super, a navíc poprví hraju nějakou hru na gamepadu a de mi to, postupuju rychle
na mé sestavě to šlape docela v poho, FPS něco kolem 30-40, i když bych radši nastavil vše víš, ale co se dá dělat, má sestava, žádný dělo neni
Udelal jste uz nekdo vsechny vyzvy??
Ja jsem se zasek u honicek s fizlama Mam ujizdet 5 minut s nakym nakladakem.Toje v pohode, ale potom uz proste nejde utict.Vsude je strasne moc fizlu a s pomalim a neohrabanym nakladakem proste nejde ujet
Naky tipy?
Hlavne ze budes mit dobry vysledky v Carbonu Very Happy
Presne tak dobry postreh. Nezaznamenali ste narast vykonu u nvidia nejakych new ovladacov?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Mimochodem, tato hra vytěžuje dualcore CPU na (2x) 100%, takže případný problém ve výkonu nebude jen v grafice. Pokud má někdo SLI, je potřeba udělat nový SLI profil, shodný s NFSMW (AFR, 2030401), pro NFSC standardně není. Poté je FPS kolem 50-60 při 1920x1200, bez SLI profilu jen kolem 30 FPS.