jsem docela zvědavej jak ráno vstanu
jinak ke grafice, teď jsem si pomalu hrál s nastavenim grafiky a zkoušim co nejvíc ovlivňuje FPS a pomalu si tam přidávam nějaké detaily ať z té hry taky mam grafickej zážitek
Moderátor: Baneshee

Keby bola ta hra optimalizovana ako Most Wanted tak si ju zahras bezproblemov na max na 1024x768jinak ke grafice, teď jsem si pomalu hrál s nastavenim grafiky a zkoušim co nejvíc ovlivňuje FPS a pomalu si tam přidávam nějaké detaily ať z té hry taky mam grafickej zážitek Wink i když s mou sestavou těžko

Luks píše:Nevim co by se mi na tom mělo sekatKike píše: Sakra ty jsi ale chytrak....se ti to seka...tak tady hlasas nesmysli jaka to je blbost. Bez si zahrat Colina2 a neotravuj!!!!Optimalizovaný to je líp než MW jelikož mi to jede 1024x768 na full bez AA
Takže se do mě neser zaostalý teenagere
![]()

Nechaj ho tak vsak napisal ze hodi screeny som zvedavy kedy a ako plynule mu to idesi snad robis srandu ze ti to ide hratelne (25fps a viac) na 1024x768 full????!!!! nehovor mi ze si mal shadre na maxime aj s visual threatment...montion blur predpokladam vypnuty.... Surprised

Njn to som pocul od viacej ludi ze v NFS sa im to zda plynule aj na nizsie fps a ciastocne aj suhlasimZjistli jsem že mi stačí 18FPS když se to nezasekává Very Happy
Mě se to jeví jako plynulý Smile
FPS se pohybuje v rozmezí 15-24.

už jsem to psal,všechno na max bez AAMichiGen píše:Njn to som pocul od viacej ludi ze v NFS sa im to zda plynule aj na nizsie fps a ciastocne aj suhlasimZjistli jsem že mi stačí 18FPS když se to nezasekává Very Happy
Mě se to jeví jako plynulý Smile
FPS se pohybuje v rozmezí 15-24.este napis podrobne nastavenie

A rozlisenie 1024x768 aj motion blur?už jsem to psal,všechno na max bez AA

esteze tak...Luks píše:Zjistli jsem že mi stačí 18FPS když se to nezasekává![]()
Mě se to jeví jako plynulý
FPS se pohybuje v rozmezí 15-24.

Vetsi pi*ovinu sem nevidel, opravdu nazor ze se mu to nelibiBože sem si to instnul no větší pitchovinu sem neviděl.
Toe teda postup, este k tomu to oh f*ck, jako by ho to niciloPostupoval jsem takhle. instal - run - oh fu.k - exit - uninstal.
A opet to samy, dalsi ''skromny'' nazor ze se mu to nelibiTakovou kaďárnu sem neviděl.
Víckrát to nechci vidět a nejvíc mě sere že to nejde odinstalovat.

Jeho penezence nejspise ano, neb vyhodit 1300kc za "p*chovinu", me das jiste za pravdu, neni moc prijemnePrimátor píše:Nebudu, ale normalni clovek napise ze se mu ta hra nelibi ale ne ze toe pitchovina a ze toe nejvetsi kadarna a kdo vi co jeste, on to pise stylem jako by mu ta hra ublizovala![]()

A proc vyhazovat 1300,- prosimte? To by udelal jen blazen, dyt ja tu hru mel dohranou za dencool.user píše:Jeho penezence nejspise ano, neb vyhodit 1300kc za "p*chovinu", me das jiste za pravdu, neni moc prijemnePrimátor píše:Nebudu, ale normalni clovek napise ze se mu ta hra nelibi ale ne ze toe pitchovina a ze toe nejvetsi kadarna a kdo vi co jeste, on to pise stylem jako by mu ta hra ublizovala![]()

Proboha, tady to snad nekomu nedochazicool.user píše:Muzu vedet kde ji maji levneji nez za 1299kc? Pripadne rovnou link, thxPrimátor píše: A proc vyhazovat 1300,- prosimte? To by udelal jen blazen, dyt ja tu hru mel dohranou za den