CREATIVE SB X-Fi extreme music
Moderátor: CageJ
- StanleyS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
CREATIVE SB X-Fi extreme music
Zdar všem, mám tuto kartu bohužel bez softu a nejde mi stáhnout přehrávač od ze stránek Creativu i když jsem se zaregistroval.Nevíte někdo kde to sehnat případně jestli jde na tuto kartu použít Playcenter 3 od téže firmy.Díky
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11x200) 4200+ ,Asus M2N32-SLI Deluxe ,ATI Radeon X1950 XT/XTX , 2x512 MB Kingston CL4(DDR2-667 DDR2 SDRAM),SB X-Fi extreme music, Monitor Samsung SyncMaster 940BF [19" LCD]
- kotas
- Středně pokročilý

Zkus tento odkaz na web:
http://www.youp-pax.org/viewthread.php?tid=40
Tam pravdepodobne najdes odpoved na svoji otazku..
http://www.youp-pax.org/viewthread.php?tid=40
Tam pravdepodobne najdes odpoved na svoji otazku..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- StanleyS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- StanleyS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

JJ, nemáš zač
To byli myslím orig. drivery, ještě si z CREATIVE stahni posledni aktualizaci a mas to
To byli myslím orig. drivery, ještě si z CREATIVE stahni posledni aktualizaci a mas to
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Ice69
- Začátečník

Stáhl jsem si tyto drivery, ale mám problém, že mi hrastí repráky při hrách, mp3 a třeba při zvucích ICQ zprávy a tak podobně. Ze začátku to nedělalo, ale najednou začali chrastit. Podle mě to je v ovladačích, protože když stáhnu to kolečku "master volume" ve "volume panelu" jak bylo na defalut, tak už nechrastí. Taky mám úplně nový repráky (Logitech Z-5500) a pochybuju, že by začali po pár dnech chrastit. Máte s tím někdo zkušenosti, že když si dáte "master volume" na max ve "volume panelu" ze chrastí repráky nebo ne?? Zkoušel jsem i nové ovladače a nepomohlo to. Díky všem za odpovědi.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

kotas:nedávno jsem tady ten odkaz dával a prosil jsem o nastavení jako důležité,bohužel mé prosby nebyly vyslyšeny.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... hlight=iso
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... hlight=iso
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- NobodyLovesMe
- Začátečník

No to je zvukovkou,od SB Live! nemůžeš čekat nějaké zázraky.Já mám audigy 2ZS ,můžu to hulit na 100% a nechrastí nic.Můžeš zkusit jiné ovladače,ale dost pochybuju.Časem si asi k těmto repro stejně koupíš kvalitnější zvukovku.A nebo třeba přinese Ježíšek,co ty víšIce69 píše:Stáhl jsem si tyto drivery, ale mám problém, že mi hrastí repráky při hrách, mp3 a třeba při zvucích ICQ zprávy a tak podobně. Ze začátku to nedělalo, ale najednou začali chrastit. Podle mě to je v ovladačích, protože když stáhnu to kolečku "master volume" ve "volume panelu" jak bylo na defalut, tak už nechrastí. Taky mám úplně nový repráky (Logitech Z-5500) a pochybuju, že by začali po pár dnech chrastit. Máte s tím někdo zkušenosti, že když si dáte "master volume" na max ve "volume panelu" ze chrastí repráky nebo ne?? Zkoušel jsem i nové ovladače a nepomohlo to. Díky všem za odpovědi.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Ice69
- Začátečník

No ale ja mám teď už SB X-Fi Extreme Music, proto jsem se ptal v této diskuzy. V podpisu mám ještě starou zvukovku. Můžete mi teda někdo poradit???NobodyLovesMe píše:No to je zvukovkou,od SB Live! nemůžeš čekat nějaké zázraky.Já mám audigy 2ZS ,můžu to hulit na 100% a nechrastí nic.Můžeš zkusit jiné ovladače,ale dost pochybuju.Časem si asi k těmto repro stejně koupíš kvalitnější zvukovku.A nebo třeba přinese Ježíšek,co ty víšIce69 píše:Stáhl jsem si tyto drivery, ale mám problém, že mi hrastí repráky při hrách, mp3 a třeba při zvucích ICQ zprávy a tak podobně. Ze začátku to nedělalo, ale najednou začali chrastit. Podle mě to je v ovladačích, protože když stáhnu to kolečku "master volume" ve "volume panelu" jak bylo na defalut, tak už nechrastí. Taky mám úplně nový repráky (Logitech Z-5500) a pochybuju, že by začali po pár dnech chrastit. Máte s tím někdo zkušenosti, že když si dáte "master volume" na max ve "volume panelu" ze chrastí repráky nebo ne?? Zkoušel jsem i nové ovladače a nepomohlo to. Díky všem za odpovědi.
- Vladan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
To je uplně normálním přebuzením zesilovače.... Netřeba se bát, že ti něco odešlo. Prostě to nechej na menší hlasitost.... Mě to taky X-Fi dělá, ale jen při crystalizeru na 100% a kvalitních mp3 nahrávkách v tom nevyžším birate a to jí mám nahozenou na domácím kině resp. AV receiveru... A že to je trošku o něčem jiným, než budou ty Logitechy...Ice69 píše: No ale ja mám teď už SB X-Fi Extreme Music, proto jsem se ptal v této diskuzy. V podpisu mám ještě starou zvukovku. Můžete mi teda někdo poradit???
CPU: Intel C2D E6750 (2,66GHz) ZalmanAlCu7000, MB:GigabiteGA-965P-S3, RAM: 2x A-Data Vitesta EE 1024MB DDR2 800+MHz CL4, GPU: Asus EAX1950PRO HTDP 256MB, Sound: Creative Labs X-Fi Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro, HDD: Hitachi IDE 160GB, Segate SATAII 500GB, DVD: Optiacr AD-7203S, Monitor: 20" HP LP2065, Case: CoolerMaster Elite 334, Zdroj: 425W Enermax PRO82+
- Ice69
- Začátečník

Jo to jsem si taky myslel, že to vyřeším, když nechám hlasitost zvukovky ne méně než 80% a celkovou hlasitost budu upravovat na reprácích. Ale zvukovka má funkci CMSS-3D, která dovolí přehrávat hudbu ve všech 5 reprácích (něco jako pseudo 5.1). Když zapnu tuhle funkci tak mi ve zvuku chrčí i když dám hlasitost zvukovky pod 80% a míň, prostě to chrčení nelze jinak odstranit. Zvukovku už jsem reklamoval, tak jsem zvědavý až dorazí, jestli to bude ještě dělat. Jinak už nevím co s tím, jedině snad že by to dělali reprákyVladan píše:To je uplně normálním přebuzením zesilovače.... Netřeba se bát, že ti něco odešlo. Prostě to nechej na menší hlasitost.... Mě to taky X-Fi dělá, ale jen při crystalizeru na 100% a kvalitních mp3 nahrávkách v tom nevyžším birate a to jí mám nahozenou na domácím kině resp. AV receiveru... A že to je trošku o něčem jiným, než budou ty Logitechy...Ice69 píše: No ale ja mám teď už SB X-Fi Extreme Music, proto jsem se ptal v této diskuzy. V podpisu mám ještě starou zvukovku. Můžete mi teda někdo poradit???