CREATIVE SB X-Fi extreme music

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
StanleyS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

CREATIVE SB X-Fi extreme music

Příspěvek od StanleyS »

Zdar všem, mám tuto kartu bohužel bez softu a nejde mi stáhnout přehrávač od ze stránek Creativu i když jsem se zaregistroval.Nevíte někdo kde to sehnat případně jestli jde na tuto kartu použít Playcenter 3 od téže firmy.Díky
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11x200) 4200+ ,Asus M2N32-SLI Deluxe ,ATI Radeon X1950 XT/XTX , 2x512 MB Kingston CL4(DDR2-667 DDR2 SDRAM),SB X-Fi extreme music, Monitor Samsung SyncMaster 940BF [19" LCD]
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Zkus tento odkaz na web:
http://www.youp-pax.org/viewthread.php?tid=40
Tam pravdepodobne najdes odpoved na svoji otazku..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
StanleyS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyS »

Díky,díky, už sosám tak uvidím. :D
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11x200) 4200+ ,Asus M2N32-SLI Deluxe ,ATI Radeon X1950 XT/XTX , 2x512 MB Kingston CL4(DDR2-667 DDR2 SDRAM),SB X-Fi extreme music, Monitor Samsung SyncMaster 940BF [19" LCD]
StanleyS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyS »

Staženo,nainstalováno - - SUPER !!! Ještě jednou moc díky!! :wink:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

JJ, nemáš zač :lock:
To byli myslím orig. drivery, ještě si z CREATIVE stahni posledni aktualizaci a mas to :borg:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

Stáhl jsem si tyto drivery, ale mám problém, že mi hrastí repráky při hrách, mp3 a třeba při zvucích ICQ zprávy a tak podobně. Ze začátku to nedělalo, ale najednou začali chrastit. Podle mě to je v ovladačích, protože když stáhnu to kolečku "master volume" ve "volume panelu" jak bylo na defalut, tak už nechrastí. Taky mám úplně nový repráky (Logitech Z-5500) a pochybuju, že by začali po pár dnech chrastit. Máte s tím někdo zkušenosti, že když si dáte "master volume" na max ve "volume panelu" ze chrastí repráky nebo ne?? Zkoušel jsem i nové ovladače a nepomohlo to. Díky všem za odpovědi.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

kotas:nedávno jsem tady ten odkaz dával a prosil jsem o nastavení jako důležité,bohužel mé prosby nebyly vyslyšeny.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... hlight=iso
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Ice69 píše:Stáhl jsem si tyto drivery, ale mám problém, že mi hrastí repráky při hrách, mp3 a třeba při zvucích ICQ zprávy a tak podobně. Ze začátku to nedělalo, ale najednou začali chrastit. Podle mě to je v ovladačích, protože když stáhnu to kolečku "master volume" ve "volume panelu" jak bylo na defalut, tak už nechrastí. Taky mám úplně nový repráky (Logitech Z-5500) a pochybuju, že by začali po pár dnech chrastit. Máte s tím někdo zkušenosti, že když si dáte "master volume" na max ve "volume panelu" ze chrastí repráky nebo ne?? Zkoušel jsem i nové ovladače a nepomohlo to. Díky všem za odpovědi.
No to je zvukovkou,od SB Live! nemůžeš čekat nějaké zázraky.Já mám audigy 2ZS ,můžu to hulit na 100% a nechrastí nic.Můžeš zkusit jiné ovladače,ale dost pochybuju.Časem si asi k těmto repro stejně koupíš kvalitnější zvukovku.A nebo třeba přinese Ježíšek,co ty víš :lol:
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

NobodyLovesMe píše:
Ice69 píše:Stáhl jsem si tyto drivery, ale mám problém, že mi hrastí repráky při hrách, mp3 a třeba při zvucích ICQ zprávy a tak podobně. Ze začátku to nedělalo, ale najednou začali chrastit. Podle mě to je v ovladačích, protože když stáhnu to kolečku "master volume" ve "volume panelu" jak bylo na defalut, tak už nechrastí. Taky mám úplně nový repráky (Logitech Z-5500) a pochybuju, že by začali po pár dnech chrastit. Máte s tím někdo zkušenosti, že když si dáte "master volume" na max ve "volume panelu" ze chrastí repráky nebo ne?? Zkoušel jsem i nové ovladače a nepomohlo to. Díky všem za odpovědi.
No to je zvukovkou,od SB Live! nemůžeš čekat nějaké zázraky.Já mám audigy 2ZS ,můžu to hulit na 100% a nechrastí nic.Můžeš zkusit jiné ovladače,ale dost pochybuju.Časem si asi k těmto repro stejně koupíš kvalitnější zvukovku.A nebo třeba přinese Ježíšek,co ty víš :lol:
No ale ja mám teď už SB X-Fi Extreme Music, proto jsem se ptal v této diskuzy. V podpisu mám ještě starou zvukovku. Můžete mi teda někdo poradit???
Vladan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladan »

Ice69 píše: No ale ja mám teď už SB X-Fi Extreme Music, proto jsem se ptal v této diskuzy. V podpisu mám ještě starou zvukovku. Můžete mi teda někdo poradit???
To je uplně normálním přebuzením zesilovače.... Netřeba se bát, že ti něco odešlo. Prostě to nechej na menší hlasitost.... Mě to taky X-Fi dělá, ale jen při crystalizeru na 100% a kvalitních mp3 nahrávkách v tom nevyžším birate a to jí mám nahozenou na domácím kině resp. AV receiveru... A že to je trošku o něčem jiným, než budou ty Logitechy...
CPU: Intel C2D E6750 (2,66GHz) ZalmanAlCu7000, MB:GigabiteGA-965P-S3, RAM: 2x A-Data Vitesta EE 1024MB DDR2 800+MHz CL4, GPU: Asus EAX1950PRO HTDP 256MB, Sound: Creative Labs X-Fi Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro, HDD: Hitachi IDE 160GB, Segate SATAII 500GB, DVD: Optiacr AD-7203S, Monitor: 20" HP LP2065, Case: CoolerMaster Elite 334, Zdroj: 425W Enermax PRO82+
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

Vladan píše:
Ice69 píše: No ale ja mám teď už SB X-Fi Extreme Music, proto jsem se ptal v této diskuzy. V podpisu mám ještě starou zvukovku. Můžete mi teda někdo poradit???
To je uplně normálním přebuzením zesilovače.... Netřeba se bát, že ti něco odešlo. Prostě to nechej na menší hlasitost.... Mě to taky X-Fi dělá, ale jen při crystalizeru na 100% a kvalitních mp3 nahrávkách v tom nevyžším birate a to jí mám nahozenou na domácím kině resp. AV receiveru... A že to je trošku o něčem jiným, než budou ty Logitechy...
Jo to jsem si taky myslel, že to vyřeším, když nechám hlasitost zvukovky ne méně než 80% a celkovou hlasitost budu upravovat na reprácích. Ale zvukovka má funkci CMSS-3D, která dovolí přehrávat hudbu ve všech 5 reprácích (něco jako pseudo 5.1). Když zapnu tuhle funkci tak mi ve zvuku chrčí i když dám hlasitost zvukovky pod 80% a míň, prostě to chrčení nelze jinak odstranit. Zvukovku už jsem reklamoval, tak jsem zvědavý až dorazí, jestli to bude ještě dělat. Jinak už nevím co s tím, jedině snad že by to dělali repráky :(
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“