nelze bootovat win XP

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
hanysha
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

nelze bootovat win XP

Příspěvek od hanysha »

Ahoj,muj dotaz zni asi takto.Chci normalne standartne nabootovat win XP na PC.V biosu je vse nastaveno.Cd je v mechanice a rozjede se...Zatim pokazde co jsem instaloval system se pak zapl instalator uz to bylo OK.Ted se CD "roztoci" a a napise to neco ve smyslu ze nelze bootovat z CD...Myslel jsem ze mam spatne CD.Ne,cd vsude jinde jde.Zkusim teda linux,ted jsem asi pred 3 dny instaloval a v pohode...Opet podobna chyba..Cd se roztoci..napise to vsak jedine,iso linux verze.... cd error 05 nebo tak nejak..Nakonec se mi podarilo nainstalovat linux,ale pouze pres instalacni diskety,ktere jsem si vytvoril programem prilozenym na CD toho linuxu.Ptam se tedy kde je problem,jak nainstaluju windows?
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

vadna CDROM ?
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Taky bych to vyděl na vadnou mechaniku, zkus si někde sehnat jinou jenom na vyzkoušení a ubidíš no.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

nebo vadny kabel :roll:
Ale spis mechanika
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“