nelze bootovat win XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- hanysha
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
nelze bootovat win XP
Ahoj,muj dotaz zni asi takto.Chci normalne standartne nabootovat win XP na PC.V biosu je vse nastaveno.Cd je v mechanice a rozjede se...Zatim pokazde co jsem instaloval system se pak zapl instalator uz to bylo OK.Ted se CD "roztoci" a a napise to neco ve smyslu ze nelze bootovat z CD...Myslel jsem ze mam spatne CD.Ne,cd vsude jinde jde.Zkusim teda linux,ted jsem asi pred 3 dny instaloval a v pohode...Opet podobna chyba..Cd se roztoci..napise to vsak jedine,iso linux verze.... cd error 05 nebo tak nejak..Nakonec se mi podarilo nainstalovat linux,ale pouze pres instalacni diskety,ktere jsem si vytvoril programem prilozenym na CD toho linuxu.Ptam se tedy kde je problem,jak nainstaluju windows?
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
- santa999
- Začátečník

- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nebo vadny kabel
Ale spis mechanika
Ale spis mechanika
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů