Vytížení CPU při FTP

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vytížení CPU při FTP

Příspěvek od mozek007 »

Nevím jestli to patří sem, protože jsem to mohl hodin do software, mobilních zařízení i do microsoft.
Když kopíruji na LAN do druhého počítače z notebooku přes FTP, mám vytížené obě jádra na notebooku. Jedno jádro vytěžuje totalcmd a druhé system. CPU tak jede na 90-100%. S počítačem se pak nedá pracovat. Když kopíruji z disku na disk, nebo z flash disku tak je CPU na 0%. řešení? předem díky
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Ja by som to videl na blbé ovládače sieťovky, ak to robí aj inde ako pri FTP prenose, alebo ak máš Kerio tak ten tak blbne.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Tak to už docela vypadá blbě na ty ovladače protože link

Tak ok, mám Asus F3F, skusím stáhnout nějaké jiné.
Keriem to není, ten jsem teď vypnul. Při uploadu je to asi o 5% horší než při downl. CPU jede na 100%.
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Ještě může pomoct snížit prioritu procesu ftp serveru/klienta.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“