Urcite to nieje tym ze tam nemam ten pridavny ventilator, vsade tu hovoria ze staci ak ti fuka vetrak od PC tym smerom a ja mam este pred tymi pasivnymi rebrami aj vyfukovaci vetrak, takze tam by som problem nevidel.Naco by som daval pamatiam 2.25V ked pri FSB400 pojdu na svojich 800?BRBlosh píše:Cauec, v baleni by si mal mat taky maly ventilatorik na chladenie mosfetov. Ani mne pri 400 FSB nenabehne, niekedy ano, ale potom je to hrozne nestabilne. Skus dat pamatiam 2.25V a procaku 1.3V, neublizi to nai RAMkam ani CPU. Este skus povypinat Firewire a HDD nastavit na IDE. Skus si prestudovat celu diskusiu, najdes ako to spravne nastavit.Streethawk píše:Tu je tato krasna doska uz osadena tak ze ju skoro ani nevidno![]()
Uvadzam hlavne kvoli odobreniu sposobu chladenia, dik, caffte
Este som sa chcel spytat, netreba pri OC nejako specialne chladit chipset, mam na mysli tie pasivne chladice na doske.
http://img87.imageshack.us/my.php?image ... et1bl4.jpg
Po nejakych pokusoch som dostal z nej 375 FSB stable, ale zatial idem len na 333 FSB (3.0 GHz) s E6600.
P.S. Vidim, ze si zo ZA, mozme sa potom niekedy stretnut a poskusat co ta doska da...
Firewire, zvukovku aj serial port mam vypnute, Hdd mam na IDE, diskusiu mam prestudovanu
Inak zdravim Zilincana