Urcite to nieje tym ze tam nemam ten pridavny ventilator, vsade tu hovoria ze staci ak ti fuka vetrak od PC tym smerom a ja mam este pred tymi pasivnymi rebrami aj vyfukovaci vetrak, takze tam by som problem nevidel.Naco by som daval pamatiam 2.25V ked pri FSB400 pojdu na svojich 800?BRBlosh píše:Cauec, v baleni by si mal mat taky maly ventilatorik na chladenie mosfetov. Ani mne pri 400 FSB nenabehne, niekedy ano, ale potom je to hrozne nestabilne. Skus dat pamatiam 2.25V a procaku 1.3V, neublizi to nai RAMkam ani CPU. Este skus povypinat Firewire a HDD nastavit na IDE. Skus si prestudovat celu diskusiu, najdes ako to spravne nastavit.Streethawk píše:Tu je tato krasna doska uz osadena tak ze ju skoro ani nevidno
Uvadzam hlavne kvoli odobreniu sposobu chladenia, dik, caffte
Este som sa chcel spytat, netreba pri OC nejako specialne chladit chipset, mam na mysli tie pasivne chladice na doske.
http://img87.imageshack.us/my.php?image ... et1bl4.jpg
Po nejakych pokusoch som dostal z nej 375 FSB stable, ale zatial idem len na 333 FSB (3.0 GHz) s E6600.
P.S. Vidim, ze si zo ZA, mozme sa potom niekedy stretnut a poskusat co ta doska da...
Firewire, zvukovku aj serial port mam vypnute, Hdd mam na IDE, diskusiu mam prestudovanu
Inak zdravim Zilincana