Nejde mi prehravat video a divix

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
mik-2
Nováček
Nováček

Nejde mi prehravat video a divix

Příspěvek od mik-2 »

Istaloval som si nejaky codect a ale nebol som spokojny tak som ho odistaloval a zrazu od tej chvile mi nejdu prehravat divx atd... Prosim poradte mi aky codect naistalovat aby to zas slo.
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Na slunecnice.cz :wink: Mam od tam tad codec pack all in one a sem plne spokojen...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Mě se nejvíc osvědčil CCCP (Combined Community Codec Pack)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

X-Spidy-X píše:Na slunecnice.cz :wink: Mam od tam tad codec pack all in one a sem plne spokojen...
Jo takovy rady nad zlato!!!!!!!!!!! To je to nejhorší co mužeš udelat!
žadné all in one kraviny...
jen čiste kodeky jinak to prave tak blbne!!
Pokud ti nejde DivX nainstaluj DivX pokud neco jineho napiš co a mi ti poradime jinak tam máš prave balast a tohle to dela....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Dzin píše:Jo takovy rady nad zlato!!!!!!!!!!! To je to nejhorší co mužeš udelat!
.
A proč kraviny, jestli se můžu zeptat? Já tenhle balík kodeků (All-In-ONE) používám už delší dobu a s přehráváním jak DVD (WInDVD), DivX (BSPLayer) a mnoho dalších formátů problémy nemám, právě že při instalaci různých kodeků jsem míval problémy 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Dzin píše:
X-Spidy-X píše:Na slunecnice.cz :wink: Mam od tam tad codec pack all in one a sem plne spokojen...
Jo takovy rady nad zlato!!!!!!!!!!! To je to nejhorší co mužeš udelat!
Pokud ti nejde DivX nainstaluj DivX pokud neco jineho napiš co a mi ti poradime jinak tam máš prave balast a tohle to dela....
Souhlas s kotasem... Dyz sem mel kodeky samostatne, nebo z casti tvoreny tema co si wokena sama stahla byli problemi dyz sem si chtel instnout nejaky jiny a nektery videa se mi sekali jak prase.... Reinstal oken a codec pack to vyresil :wink:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Pánové...projdete si tuhle sekci a uvidite kolik problemu allinone a k-lite a podobne zaprasovače PC co se tu pak deje...jelikož ty do PC nainstaluji mnoho veci co nepotrebujes a pak si treba nainstalujes dirvery a kodeky k TV karte, Satkarte, strihovemu studiu apod. Pak jsou ty kodeky v konfliktu a takle to pak dopadá.....
Ano pokud budu lama a budu tam mit holy win a nic k tomu tak možná tyhle packy nic neudelají....ale jinak ti propašuji do PC hodne veci a ty nemáš ani potuchy...co tam je pak tam das treba spolu s aplikaci co poptrebujes novou verzi toho kodeku a už je tu konflikt a mnohdy tenhle bordel dostanes jen reinstalem z PC....taky by si si domu do garaže narval valnik veci aniž bys vedel co tam je???? Nebo jen to co potrebujdeš?
Z toho pak jsou ty problemy funguje mi DivX, nefunguje mpeg, seká se video, zeleny DivX, zatuhnuti apod...
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Dzin píše:Pánové...projdete si tuhle sekci a uvidite kolik problemu allinone a k-lite a podobne zaprasovače PC co se tu pak deje...jelikož ty do PC nainstaluji mnoho veci co nepotrebujes a pak si treba nainstalujes dirvery a kodeky k TV karte, Satkarte, strihovemu studiu apod. Pak jsou ty kodeky v konfliktu a takle to pak dopadá.....
Ano pokud budu lama a budu tam mit holy win a nic k tomu tak možná tyhle packy nic neudelají....ale jinak ti propašuji do PC hodne veci a ty nemáš ani potuchy...co tam je pak tam das treba spolu s aplikaci co poptrebujes novou verzi toho kodeku a už je tu konflikt a mnohdy tenhle bordel dostanes jen reinstalem z PC....taky by si si domu do garaže narval valnik veci aniž bys vedel co tam je???? Nebo jen to co potrebujdeš?
Z toho pak jsou ty problemy funguje mi DivX, nefunguje mpeg, seká se video, zeleny DivX, zatuhnuti apod...
Mno ja teda nevim, ale win xp mam kompletne naistalovane vsechny SP+zaplaty a aktualizace. pokud vim tak u All-in-one se da u instalace zvolit co chces naistalovat a co ne - nikomu z meho okoli nedela bordel, chaos a cokoli jineho v PC. K-Lite a ostatni nepouzivam.. Vsem funguje a prehravaji vse v naprostem poradku, prave ze naopak mi hodne uskodily samostatne baliky kodeku :?
Propasuji mi do veci o cem bych nemela ani potuchy? Tak to bych se hadal, svuj PC mam na 99% (100% ochrana neexistuje) chraneny kvalitnim antivirem, firewallem, hardwarovy firewall antispamem......pravidelne provadim on-line skeny atd.. a system mam tak hezky cisty ze se v nem citim bezpecne 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

ffdshow su podla mna naj kodeky

http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8

ad AllinOne vs Ostatne: urcite nie allinone, sposobuje kopec problemov jeden z nich vyberiem...kamos mal Obliviona a ten mu v nepravidelnych intervaloch padal, ja som si vsimol ze uz viac ludi malo take problemy (riesilo sa to aj tu na fore) a islo o kodeky, ked si kamos potom nainstaloval ffd, problemy zmizli
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

ano ffdshow je super...
2kotas:
samostatnej kodek neni balik :wink:
Tak to jsi jeden z mala ano dá se tam zvolit co chceš ale to je to očem mluvim, nekdo tam narve uplne všechno! Proč tam budu dávat Huffyuv kodek když v nem nedelam? apod....
TO že ti ochrana nic nenajde neznamená že nic nemaš v pc ale já se bavim o kodekach že ti tam propašuje toho vic a pak to konči reinstalem, kdyby to byl jeden pripad tak ok, ale řesim to už dost dlouho abych to vedel...zeptej se tady kluku co o tom neco ví, Zomb, Dony,Patton, apod....
Stačí pak TVkarta v PC a allinone ti to zcela jiste pošle do problému...
Hard Atack
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hard Atack »

Nechci tu vyvolávat nejakou valku:-) ale: mam codec pack all in one, pouzivam ulead vs 9, sony vegas 5, 6, adobe premiere atd. na střih videa, oblivion mi nepadá a veskrze zadny problemy s nima nemam, ale neprehrajou vsechno- to je pravda, musi se doinstalovávat
asi sem ten šťastnější clovek ze mi to de :-)
ten ffdshow je vážné tak dobry? nemam s nim osobní zkusenost. . .
Už jen pracovní NTB :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Hard Atack píše:Nechci tu vyvolávat nejakou valku:-) ale: mam codec pack all in one, pouzivam ulead vs 9, sony vegas 5, 6, adobe premiere atd. na střih videa, oblivion mi nepadá a veskrze zadny problemy s nima nemam, ale neprehrajou vsechno- to je pravda, musi se doinstalovávat
asi sem ten šťastnější clovek ze mi to de :-)
ten ffdshow je vážné tak dobry? nemam s nim osobní zkusenost. . .
Na www.pctuning.cz je o ffdshow velký članek..mimo jine...
Nikomu nic nenutime ale allinone už zpusobil hodne problemu, že ti jde vše jak má to je vpořadku ale stači si tady projit starší therady a uvidiš kolik tam toho je....
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Ať si každý používá kodeky jaké chce no :lol: Jedna strana je za all-in-one, druhá za ffdshow, další za ty, ten zase za to.. :lock: :lol:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

kotas píše:Ať si každý používá kodeky jaké chce no :lol: Jedna strana je za all-in-one, druhá za ffdshow, další za ty, ten zase za to.. :lock: :lol:
Ne tak přesne...jde tu o tom že allinone je rychlá a jednoduchá instalce ale pak to tak vypadá ale když si dávas jen to co potrebujes tak hlavne o tom víš!
Mužes jednotlive instalovat odinstalovat a hlavne to nikomu neblbne...
Ale když tam dáš old verze ne vždy jsou v allinone aktualní tak je update složitejši...je to jako když si nainstaluješ balík her a potrebujes jen 3 ostatni tam máš pro paradu a problemy ale fakt je instalujte si tam co chcete až to nepujde tak se to tu dočtem :lol:
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Svuj kodekovy problem asi vrznu sem.

Nlitoval sem si XPcka. Odstranil jsem windows media player (rad bych tvrdil, ze umyslne:))

A nemuzu prehrat .WMW soubory
Baliky kodeku, ktere jsem zkousel:
cccp, allin1, klite

WMW jsem asocioval pod ruznyma kodekama v ruznych prehravacich, ale stale nic.
Nejaky koment? Dik

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

A máš kodeky Windows Media 9 ? :) Ke stažení na webu MS.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

TomV píše:A máš kodeky Windows Media 9 ? :) Ke stažení na webu MS.
Aha, diky moc :oops:
Mno, takze WMW ted spustim pouze v kombinaci WM9Codecs + allin1 (samotne wm9 nestaci). Pouzivam VLAN player.
Ale u nekterych je jaksi spatna zvukova stopa. Pustim video, po chvili se zacne sekat zvuk a vzapeti pote i obraz.

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

na problemy s kodekama doporucuji Gspot, ten dokaze odhalit vetsinu chyb pri prehravani
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

BRKO píše:
TomV píše:A máš kodeky Windows Media 9 ? :) Ke stažení na webu MS.
+ allin1 (samotne wm9 nestaci)
To bych nedelal akorát budou trable...
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

jetaudio player přehraje uplně vše.pak mv2 player ana dvd sem začal použivat AVS dvd player (free o proti třeba powerdvd)
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“