Nejde mi prehravat video a divix
- mik-2
- Nováček

Nejde mi prehravat video a divix
Istaloval som si nejaky codect a ale nebol som spokojny tak som ho odistaloval a zrazu od tej chvile mi nejdu prehravat divx atd... Prosim poradte mi aky codect naistalovat aby to zas slo.
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jo takovy rady nad zlato!!!!!!!!!!! To je to nejhorší co mužeš udelat!X-Spidy-X píše:Na slunecnice.czMam od tam tad codec pack all in one a sem plne spokojen...
žadné all in one kraviny...
jen čiste kodeky jinak to prave tak blbne!!
Pokud ti nejde DivX nainstaluj DivX pokud neco jineho napiš co a mi ti poradime jinak tam máš prave balast a tohle to dela....
- kotas
- Středně pokročilý

A proč kraviny, jestli se můžu zeptat? Já tenhle balík kodeků (All-In-ONE) používám už delší dobu a s přehráváním jak DVD (WInDVD), DivX (BSPLayer) a mnoho dalších formátů problémy nemám, právě že při instalaci různých kodeků jsem míval problémyDzin píše:Jo takovy rady nad zlato!!!!!!!!!!! To je to nejhorší co mužeš udelat!
.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s kotasem... Dyz sem mel kodeky samostatne, nebo z casti tvoreny tema co si wokena sama stahla byli problemi dyz sem si chtel instnout nejaky jiny a nektery videa se mi sekali jak prase.... Reinstal oken a codec pack to vyresilDzin píše:Jo takovy rady nad zlato!!!!!!!!!!! To je to nejhorší co mužeš udelat!X-Spidy-X píše:Na slunecnice.czMam od tam tad codec pack all in one a sem plne spokojen...
Pokud ti nejde DivX nainstaluj DivX pokud neco jineho napiš co a mi ti poradime jinak tam máš prave balast a tohle to dela....
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Pánové...projdete si tuhle sekci a uvidite kolik problemu allinone a k-lite a podobne zaprasovače PC co se tu pak deje...jelikož ty do PC nainstaluji mnoho veci co nepotrebujes a pak si treba nainstalujes dirvery a kodeky k TV karte, Satkarte, strihovemu studiu apod. Pak jsou ty kodeky v konfliktu a takle to pak dopadá.....
Ano pokud budu lama a budu tam mit holy win a nic k tomu tak možná tyhle packy nic neudelají....ale jinak ti propašuji do PC hodne veci a ty nemáš ani potuchy...co tam je pak tam das treba spolu s aplikaci co poptrebujes novou verzi toho kodeku a už je tu konflikt a mnohdy tenhle bordel dostanes jen reinstalem z PC....taky by si si domu do garaže narval valnik veci aniž bys vedel co tam je???? Nebo jen to co potrebujdeš?
Z toho pak jsou ty problemy funguje mi DivX, nefunguje mpeg, seká se video, zeleny DivX, zatuhnuti apod...
Ano pokud budu lama a budu tam mit holy win a nic k tomu tak možná tyhle packy nic neudelají....ale jinak ti propašuji do PC hodne veci a ty nemáš ani potuchy...co tam je pak tam das treba spolu s aplikaci co poptrebujes novou verzi toho kodeku a už je tu konflikt a mnohdy tenhle bordel dostanes jen reinstalem z PC....taky by si si domu do garaže narval valnik veci aniž bys vedel co tam je???? Nebo jen to co potrebujdeš?
Z toho pak jsou ty problemy funguje mi DivX, nefunguje mpeg, seká se video, zeleny DivX, zatuhnuti apod...
- kotas
- Středně pokročilý

Mno ja teda nevim, ale win xp mam kompletne naistalovane vsechny SP+zaplaty a aktualizace. pokud vim tak u All-in-one se da u instalace zvolit co chces naistalovat a co ne - nikomu z meho okoli nedela bordel, chaos a cokoli jineho v PC. K-Lite a ostatni nepouzivam.. Vsem funguje a prehravaji vse v naprostem poradku, prave ze naopak mi hodne uskodily samostatne baliky kodekuDzin píše:Pánové...projdete si tuhle sekci a uvidite kolik problemu allinone a k-lite a podobne zaprasovače PC co se tu pak deje...jelikož ty do PC nainstaluji mnoho veci co nepotrebujes a pak si treba nainstalujes dirvery a kodeky k TV karte, Satkarte, strihovemu studiu apod. Pak jsou ty kodeky v konfliktu a takle to pak dopadá.....
Propasuji mi do veci o cem bych nemela ani potuchy? Tak to bych se hadal, svuj PC mam na 99% (100% ochrana neexistuje) chraneny kvalitnim antivirem, firewallem, hardwarovy firewall antispamem......pravidelne provadim on-line skeny atd.. a system mam tak hezky cisty ze se v nem citim bezpecne
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ffdshow su podla mna naj kodeky
http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8
ad AllinOne vs Ostatne: urcite nie allinone, sposobuje kopec problemov jeden z nich vyberiem...kamos mal Obliviona a ten mu v nepravidelnych intervaloch padal, ja som si vsimol ze uz viac ludi malo take problemy (riesilo sa to aj tu na fore) a islo o kodeky, ked si kamos potom nainstaloval ffd, problemy zmizli
http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8
ad AllinOne vs Ostatne: urcite nie allinone, sposobuje kopec problemov jeden z nich vyberiem...kamos mal Obliviona a ten mu v nepravidelnych intervaloch padal, ja som si vsimol ze uz viac ludi malo take problemy (riesilo sa to aj tu na fore) a islo o kodeky, ked si kamos potom nainstaloval ffd, problemy zmizli
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
ano ffdshow je super...
2kotas:
samostatnej kodek neni balik
Tak to jsi jeden z mala ano dá se tam zvolit co chceš ale to je to očem mluvim, nekdo tam narve uplne všechno! Proč tam budu dávat Huffyuv kodek když v nem nedelam? apod....
TO že ti ochrana nic nenajde neznamená že nic nemaš v pc ale já se bavim o kodekach že ti tam propašuje toho vic a pak to konči reinstalem, kdyby to byl jeden pripad tak ok, ale řesim to už dost dlouho abych to vedel...zeptej se tady kluku co o tom neco ví, Zomb, Dony,Patton, apod....
Stačí pak TVkarta v PC a allinone ti to zcela jiste pošle do problému...
2kotas:
samostatnej kodek neni balik
Tak to jsi jeden z mala ano dá se tam zvolit co chceš ale to je to očem mluvim, nekdo tam narve uplne všechno! Proč tam budu dávat Huffyuv kodek když v nem nedelam? apod....
TO že ti ochrana nic nenajde neznamená že nic nemaš v pc ale já se bavim o kodekach že ti tam propašuje toho vic a pak to konči reinstalem, kdyby to byl jeden pripad tak ok, ale řesim to už dost dlouho abych to vedel...zeptej se tady kluku co o tom neco ví, Zomb, Dony,Patton, apod....
Stačí pak TVkarta v PC a allinone ti to zcela jiste pošle do problému...
- Hard Atack
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nechci tu vyvolávat nejakou valku:-) ale: mam codec pack all in one, pouzivam ulead vs 9, sony vegas 5, 6, adobe premiere atd. na střih videa, oblivion mi nepadá a veskrze zadny problemy s nima nemam, ale neprehrajou vsechno- to je pravda, musi se doinstalovávat
asi sem ten šťastnější clovek ze mi to de
ten ffdshow je vážné tak dobry? nemam s nim osobní zkusenost. . .
Už jen pracovní NTB 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Na www.pctuning.cz je o ffdshow velký članek..mimo jine...Hard Atack píše:Nechci tu vyvolávat nejakou valku:-) ale: mam codec pack all in one, pouzivam ulead vs 9, sony vegas 5, 6, adobe premiere atd. na střih videa, oblivion mi nepadá a veskrze zadny problemy s nima nemam, ale neprehrajou vsechno- to je pravda, musi se doinstalovávat
Nikomu nic nenutime ale allinone už zpusobil hodne problemu, že ti jde vše jak má to je vpořadku ale stači si tady projit starší therady a uvidiš kolik tam toho je....
- kotas
- Středně pokročilý

Ať si každý používá kodeky jaké chce no
Jedna strana je za all-in-one, druhá za ffdshow, další za ty, ten zase za to..

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ne tak přesne...jde tu o tom že allinone je rychlá a jednoduchá instalce ale pak to tak vypadá ale když si dávas jen to co potrebujes tak hlavne o tom víš!kotas píše:Ať si každý používá kodeky jaké chce noJedna strana je za all-in-one, druhá za ffdshow, další za ty, ten zase za to..
![]()
Mužes jednotlive instalovat odinstalovat a hlavne to nikomu neblbne...
Ale když tam dáš old verze ne vždy jsou v allinone aktualní tak je update složitejši...je to jako když si nainstaluješ balík her a potrebujes jen 3 ostatni tam máš pro paradu a problemy ale fakt je instalujte si tam co chcete až to nepujde tak se to tu dočtem
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Svuj kodekovy problem asi vrznu sem.
Nlitoval sem si XPcka. Odstranil jsem windows media player (rad bych tvrdil, ze umyslne:))
A nemuzu prehrat .WMW soubory
Baliky kodeku, ktere jsem zkousel:
cccp, allin1, klite
WMW jsem asocioval pod ruznyma kodekama v ruznych prehravacich, ale stale nic.
Nejaky koment? Dik
Nlitoval sem si XPcka. Odstranil jsem windows media player (rad bych tvrdil, ze umyslne:))
A nemuzu prehrat .WMW soubory
Baliky kodeku, ktere jsem zkousel:
cccp, allin1, klite
WMW jsem asocioval pod ruznyma kodekama v ruznych prehravacich, ale stale nic.
Nejaky koment? Dik
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha, diky mocTomV píše:A máš kodeky Windows Media 9 ?Ke stažení na webu MS.
Mno, takze WMW ted spustim pouze v kombinaci WM9Codecs + allin1 (samotne wm9 nestaci). Pouzivam VLAN player.
Ale u nekterych je jaksi spatna zvukova stopa. Pustim video, po chvili se zacne sekat zvuk a vzapeti pote i obraz.
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Dony
- Středně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: