"Kousnuti" filmu ve 3/4 prehravani

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
smilylada
Nováček
Nováček

"Kousnuti" filmu ve 3/4 prehravani

Příspěvek od smilylada »

Zdravim,
mam problem s prehravanim filmu.Zhruba 10-15 min pred koncem se mi kousne obraz,zvuk jde dal,takze musim ukoncit aplikaci,.....zkousel sem bsplayer,MV2Player ale dela to na obou.Nemate nekdo podobnou zkusenost s radou jak resit prosim? :( docela me to rozciluje,konce sou nejnapinavejsi a najednou hryz :x
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: "Kousnuti" filmu ve 3/4 prehravani

Příspěvek od Dzin »

smilylada píše:Zdravim,
mam problem s prehravanim filmu.Zhruba 10-15 min pred koncem se mi kousne obraz,zvuk jde dal,takze musim ukoncit aplikaci,.....zkousel sem bsplayer,MV2Player ale dela to na obou.Nemate nekdo podobnou zkusenost s radou jak resit prosim? :( docela me to rozciluje,konce sou nejnapinavejsi a najednou hryz :x
Sestava jaká? Kodeky jaké? format filmu? Od kdy to dela?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
smilylada
Nováček
Nováček

Příspěvek od smilylada »

Sestava: Notebook Dell Inspiron 6000>Pentium M 1.7GH,512MB ram,60GB disk,grafika Radeon X300
Kodek:Codec All In One posledni vydani
Format filmu: DivX
ale odkdy to dela si ted nevzpomenu :?

Jak PC funguje,kdyz si prehravam film?myslim ram,disk,atd.....jestli nemam nekde v power managementu neco zaskrtnuto,aby se neco vyplo....ale to by pak asi nesel ani zvuk ne?
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Treba je ten film proste spatne komprimovany. resp je porusena jeho struktura.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
smilylada
Nováček
Nováček

Příspěvek od smilylada »

Geeker píše:Treba je ten film proste spatne komprimovany. resp je porusena jeho struktura.
Hmm to by asi bylo mozny u 1-3 filmu,ale tak nejak uz se mi to stava tak pul roku zhruba,coz v hrubym prepoctu znamena nejmene 100filmu...
ono to neni zadna hruza,nahodit ten film znova mi zabere minutu,jen me spis zajimalo jestli se to jeste nekomu stava a jak to pripadne vyresit :wink:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak hlavne allinone bych do PC nikdy nedal dela to hrozny problemy...nejen tyhle tohle muže byt že nekdo zprasil DivX.....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

No tak to je kodekama. Doporucuju vyhodit a dat bud jednostlive nebo FDDshow.

PS: Ted nedavno jsem nemohl prehrat Xvid film kodek jsem mel ale spatny vyzkousel kde co, ale nakonec mi pomohl fddshow co jsem mel doma sice starsi, ale porad funkcni.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“