mam problem s prehravanim filmu.Zhruba 10-15 min pred koncem se mi kousne obraz,zvuk jde dal,takze musim ukoncit aplikaci,.....zkousel sem bsplayer,MV2Player ale dela to na obou.Nemate nekdo podobnou zkusenost s radou jak resit prosim?
"Kousnuti" filmu ve 3/4 prehravani
- smilylada
- Nováček

-
"Kousnuti" filmu ve 3/4 prehravani
Zdravim,
mam problem s prehravanim filmu.Zhruba 10-15 min pred koncem se mi kousne obraz,zvuk jde dal,takze musim ukoncit aplikaci,.....zkousel sem bsplayer,MV2Player ale dela to na obou.Nemate nekdo podobnou zkusenost s radou jak resit prosim?
docela me to rozciluje,konce sou nejnapinavejsi a najednou hryz 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: "Kousnuti" filmu ve 3/4 prehravani
Sestava jaká? Kodeky jaké? format filmu? Od kdy to dela?smilylada píše:Zdravim,
mam problem s prehravanim filmu.Zhruba 10-15 min pred koncem se mi kousne obraz,zvuk jde dal,takze musim ukoncit aplikaci,.....zkousel sem bsplayer,MV2Player ale dela to na obou.Nemate nekdo podobnou zkusenost s radou jak resit prosim?docela me to rozciluje,konce sou nejnapinavejsi a najednou hryz
- smilylada
- Nováček

-
Sestava: Notebook Dell Inspiron 6000>Pentium M 1.7GH,512MB ram,60GB disk,grafika Radeon X300
Kodek:Codec All In One posledni vydani
Format filmu: DivX
ale odkdy to dela si ted nevzpomenu
Jak PC funguje,kdyz si prehravam film?myslim ram,disk,atd.....jestli nemam nekde v power managementu neco zaskrtnuto,aby se neco vyplo....ale to by pak asi nesel ani zvuk ne?
Kodek:Codec All In One posledni vydani
Format filmu: DivX
ale odkdy to dela si ted nevzpomenu
Jak PC funguje,kdyz si prehravam film?myslim ram,disk,atd.....jestli nemam nekde v power managementu neco zaskrtnuto,aby se neco vyplo....ale to by pak asi nesel ani zvuk ne?
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- smilylada
- Nováček

-
Hmm to by asi bylo mozny u 1-3 filmu,ale tak nejak uz se mi to stava tak pul roku zhruba,coz v hrubym prepoctu znamena nejmene 100filmu...Geeker píše:Treba je ten film proste spatne komprimovany. resp je porusena jeho struktura.
ono to neni zadna hruza,nahodit ten film znova mi zabere minutu,jen me spis zajimalo jestli se to jeste nekomu stava a jak to pripadne vyresit
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: