Zakazani jedne pameti

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Azzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zakazani jedne pameti

Příspěvek od Azzz »

tepic
mam jeden problem v PC mam jednu starou a jednu novou RAM (2x512)
a na te stare ram mi na starem PC blblo Extrahtovani souboru z archivu
ale kdyz jsem mel v novem pc novou ram tak to neblbno a ted kdyz mam obe dve v jednom PC tak to zas blbne..... a potrebuju nak NEFYZICKY zakazat tu Pamet starou a nebo zakaza te stare pameti aby se nepouzivala na extrahtovani....
diky za odpovedi
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

a hodinky s vodotryskem bys nechtel ? :lol:
Azzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azzz »

hehe a cenu za komedianta roku bys ty nechtel? (ja se ty pako slusne zeptal nemuzu zato ze se v tom nevyznam jako ty )
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Keď je tá ram vadná tak ju nepoužívaj vôbec lebo to bude robiť blbosti nie len pri komprimácii.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Azzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azzz »

a nejde teda nak v BIOSU zakazat? protoze nechci se tam hrabat moc se v tom nevyznam
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

proste to vytahni ne? vytahnes takovou dlouhou asi 15? 17? cm dlouhou mainkou karticku (na vysku nebude mit vic jak 4cm) co ma uprostred zub a z boku ji drzi 2 potvory (ty jakoby rozevres)... Jen si zjisti, ktera pamet je ktera :)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Ta paměť asi chybuje bud kvuli tomu ze je vadna nebo zkus upravit časování, frekvenci a napeti (v biosu)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak hlavne ani nevime co máš za pamet! Více info takle ti nikdo neporadi když to navic nechces ani vyndat....
Koukni aspon nejakym softem jako Everest na to...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
janis
Začátečník
Začátečník

Re: Zakazani jedne pameti

Příspěvek od janis »

AssasineZombie píše:tepic
mam jeden problem v PC mam jednu starou a jednu novou RAM (2x512)
a na te stare ram mi na starem PC blblo Extrahtovani souboru z archivu
ale kdyz jsem mel v novem pc novou ram tak to neblbno a ted kdyz mam obe dve v jednom PC tak to zas blbne..... a potrebuju nak NEFYZICKY zakazat tu Pamet starou a nebo zakaza te stare pameti aby se nepouzivala na extrahtovani....
diky za odpovedi
Nefyzicky zakázat nic nejde - buď ji ve slotu máš a BIOS ji najde a počítá s ní,nebo nemáš.Pokud ti dělá problémy jen při extrakci archivů,otestuj ji MEMTestem,protože aby paměť chybovala jen v určité aplikaci,to je dost rarita - buď je vadná a projeví se to i v MEMTestu,nebo není - a pak je chyba s extrakcí jinde.V každém případě zkus ten MEMTest jen s tím starým modulem,ten nový na test vyjmi.
Odpovědět

Zpět na „Paměti“