Zakazani jedne pameti
- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zakazani jedne pameti
tepic
mam jeden problem v PC mam jednu starou a jednu novou RAM (2x512)
a na te stare ram mi na starem PC blblo Extrahtovani souboru z archivu
ale kdyz jsem mel v novem pc novou ram tak to neblbno a ted kdyz mam obe dve v jednom PC tak to zas blbne..... a potrebuju nak NEFYZICKY zakazat tu Pamet starou a nebo zakaza te stare pameti aby se nepouzivala na extrahtovani....
diky za odpovedi
ale kdyz jsem mel v novem pc novou ram tak to neblbno a ted kdyz mam obe dve v jednom PC tak to zas blbne..... a potrebuju nak NEFYZICKY zakazat tu Pamet starou a nebo zakaza te stare pameti aby se nepouzivala na extrahtovani....
diky za odpovedi
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Keď je tá ram vadná tak ju nepoužívaj vôbec lebo to bude robiť blbosti nie len pri komprimácii.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Azzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
proste to vytahni ne? vytahnes takovou dlouhou asi 15? 17? cm dlouhou mainkou karticku (na vysku nebude mit vic jak 4cm) co ma uprostred zub a z boku ji drzi 2 potvory (ty jakoby rozevres)... Jen si zjisti, ktera pamet je ktera 
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- janis
- Začátečník

Re: Zakazani jedne pameti
Nefyzicky zakázat nic nejde - buď ji ve slotu máš a BIOS ji najde a počítá s ní,nebo nemáš.Pokud ti dělá problémy jen při extrakci archivů,otestuj ji MEMTestem,protože aby paměť chybovala jen v určité aplikaci,to je dost rarita - buď je vadná a projeví se to i v MEMTestu,nebo není - a pak je chyba s extrakcí jinde.V každém případě zkus ten MEMTest jen s tím starým modulem,ten nový na test vyjmi.AssasineZombie píše:tepic
diky za odpovedi