aktuální stav

nějaký to foto

můžete hodnotit
Moderátor: L4mka

Ono na fotce to neni poznat, ale kdysi sem taky sprejoval jenu klavesnicu a pismenka prosvitali... A myslim ze tady prosvitaj taky, minimalne pod tou zlutou...VojtaZrzavý píše:Je to vážně supre lidi...a není nad to když to vidíte na vlastní očka...Akorad mě vadí ta klávesnice bez písmenek-pač bych nevedel co mám zmáčknout
jinak vážne super...jentak dál myšáku
čus...PS:Já si nemůžu pomoct ale nabíječka na auto vypada jinak

je to špricnutý auto sprejama a potom eště bezbarvým lakem..no ono na tom moc lidi nebudou..je to udělaný druhý pc na net..[CZ]Airwolf[OC] píše:jen takova otazka...cim jsi strikal tu klavesnici a mys ? jde mi vicemene o zdravotni hledisko (ruce se poti atd.) z hlediska sprejovych barev.
písmenka prosvítají jen na ty žlutý..ale já přemýšlím že do tech kláves ubych ty písmenka proříznulX-Spidy-X píše:Ono na fotce to neni poznat, ale kdysi sem taky sprejoval jenu klavesnicu a pismenka prosvitali... A myslim ze tady prosvitaj taky, minimalne pod tou zlutou...VojtaZrzavý píše:Je to vážně supre lidi...a není nad to když to vidíte na vlastní očka...Akorad mě vadí ta klávesnice bez písmenek-pač bych nevedel co mám zmáčknout
jinak vážne super...jentak dál myšáku
čus...PS:Já si nemůžu pomoct ale nabíječka na auto vypada jinak
tu najdeš na fotká fl2 bedny někde to tam je vyfocený na levý straně..jinak ti to můžu popsat:cpu intel 400mhz,grafika geforce mx 440(64mb),160 mb ram,nějaká zvukna sítovka,usb základka nějaká gigabite,vypalka cd(možná dám dvd palírnu)a diskOneeye_IO píše:Nemáš nějakou fotku "vnitřností" ?

j šíleně mrnavý pc šílený barvyF - low píše:Mno je je to dobrej nápad udělat takový malí přenosný PCčíčko, ale už vydim jak se na tebe budou lidi koukat jakou neseš barevnou šílenost(Páč barva je věc názoru a v kusu, podle mě je to šílenější než šílený), ale jinak v pohodě, jsem zvědavej co uděláš s tim monitorem.