PROJECT:Pidi mini pc by Myšák ( 95% comleted)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PROJECT:Pidi mini pc by Myšák ( 95% comleted)

Příspěvek od Myšák »

Tenhle mod vznikl v podstatě z velký nudy.je to pc vytvořený z pc plechu tvaru U,ktrý jsem zmenšil na délku a zbytek pozohýbal.Vznikla z toho krabička o rozměrech délka 26cm šířka 18 cm výška 23 cm(s nožičkama 25cm).Hw je poskládaný z toho co jssem měl doma.Jediné co tomu ted´ dodělávám jsou ledky do nožiček(mám hotové) a led osvětlení vnitřku.na zapínacím knoflíku bude daný stop tlačítko jak je u nějakejch strojů(takovej ten hříbek)ještě jsem to celý znovu přebrousil a překitoval a na bok od základky dám nápis ze sololitu.
aktuální stav
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
nějaký to foto
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

můžete hodnotit :)
Naposledy upravil(a) Myšák dne pát 7. bře 2008, 20:55, celkem upraveno 3 x.
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

me se to libi,vypada to zajimave,jiste je to prakticke ale neupece se ti v tom komp ?jinak ta klaveska rulezzz :-D
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

m.Pták píše: neupece se ti v tom komp ?
neupeče jsou tam 3 8cm fany ,2 na v tah a zadní na výtah(je v tom služná kosa :-)
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

:worship: Ja myslim ze pekny... :up:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak nevypadá to vůbec špatně...docela jednoduchý řešení a celkem kvalitní práce. Sice barevná kombinace šílená, ale předpokládám, že to je pro děti, nebo tak...tak proč ne...:)
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

Stoobi píše:Notak nevypadá to vůbec špatně...docela jednoduchý řešení a celkem kvalitní práce. Sice barevná kombinace šílená, ale předpokládám, že to je pro děti, nebo tak...tak proč ne...:)
dík moc..pro děti to není to je takový přenosný pc :-) jen přeneeš,připojíš a jedeš :-)
anthAn
Nováček
Nováček

Příspěvek od anthAn »

Mě to připadá jako nabíječka na autobaterku :-D
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

jen takova otazka...cim jsi strikal tu klavesnici a mys ? jde mi vicemene o zdravotni hledisko (ruce se poti atd.) z hlediska sprejovych barev.
VojtaZrzavý
Nováček
Nováček

vostrej myšak...

Příspěvek od VojtaZrzavý »

Je to vážně supre lidi...a není nad to když to vidíte na vlastní očka... 8) Akorad mě vadí ta klávesnice bez písmenek-pač bych nevedel co mám zmáčknout :-D jinak vážne super...jentak dál myšáku ;-) čus...PS:Já si nemůžu pomoct ale nabíječka na auto vypada jinak :-D
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: vostrej myšak...

Příspěvek od X-Spidy-X »

VojtaZrzavý píše:Je to vážně supre lidi...a není nad to když to vidíte na vlastní očka... 8) Akorad mě vadí ta klávesnice bez písmenek-pač bych nevedel co mám zmáčknout :-D jinak vážne super...jentak dál myšáku ;-) čus...PS:Já si nemůžu pomoct ale nabíječka na auto vypada jinak :-D
Ono na fotce to neni poznat, ale kdysi sem taky sprejoval jenu klavesnicu a pismenka prosvitali... A myslim ze tady prosvitaj taky, minimalne pod tou zlutou...
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Nemáš nějakou fotku "vnitřností" ? :)
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

[CZ]Airwolf[OC] píše:jen takova otazka...cim jsi strikal tu klavesnici a mys ? jde mi vicemene o zdravotni hledisko (ruce se poti atd.) z hlediska sprejovych barev.
je to špricnutý auto sprejama a potom eště bezbarvým lakem..no ono na tom moc lidi nebudou..je to udělaný druhý pc na net..
X-Spidy-X píše:
VojtaZrzavý píše:Je to vážně supre lidi...a není nad to když to vidíte na vlastní očka... 8) Akorad mě vadí ta klávesnice bez písmenek-pač bych nevedel co mám zmáčknout :-D jinak vážne super...jentak dál myšáku ;-) čus...PS:Já si nemůžu pomoct ale nabíječka na auto vypada jinak :-D
Ono na fotce to neni poznat, ale kdysi sem taky sprejoval jenu klavesnicu a pismenka prosvitali... A myslim ze tady prosvitaj taky, minimalne pod tou zlutou...
písmenka prosvítají jen na ty žlutý..ale já přemýšlím že do tech kláves ubych ty písmenka proříznul
Oneeye_IO píše:Nemáš nějakou fotku "vnitřností" ? :)
tu najdeš na fotká fl2 bedny někde to tam je vyfocený na levý straně..jinak ti to můžu popsat:cpu intel 400mhz,grafika geforce mx 440(64mb),160 mb ram,nějaká zvukna sítovka,usb základka nějaká gigabite,vypalka cd(možná dám dvd palírnu)a disk

všem moc dík za kladný ohlasy
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

ta bedna se mi líbí, je to čistá a kvalitní práce
ta klávesnice, myš a monitor sou hrozný :lol:, vypadá to jak pro děti do školky :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

filletzz píše:ta bedna se mi líbí, je to čistá a kvalitní práce
ta klávesnice, myš a monitor sou hrozný :lol:, vypadá to jak pro děti do školky :)
monitor eště půjde pod kudlu..není ještě hotovej,a ty barvy..no souhlasím ale je to takový pěkný :-)
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

myslim že kdybys do toho nemíchal tu modrou a ten monitor udělal žluto-červenej, vypadalo by to o dost líp :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
F - low
Nováček
Nováček

Příspěvek od F - low »

:-D Mno je je to dobrej nápad udělat takový malí přenosný PCčíčko, ale už vydim jak se na tebe budou lidi koukat jakou neseš barevnou šílenost(Páč barva je věc názoru a v kusu, podle mě je to šílenější než šílený), ale jinak v pohodě, jsem zvědavej co uděláš s tim monitorem. :-D
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

F - low píše::-D Mno je je to dobrej nápad udělat takový malí přenosný PCčíčko, ale už vydim jak se na tebe budou lidi koukat jakou neseš barevnou šílenost(Páč barva je věc názoru a v kusu, podle mě je to šílenější než šílený), ale jinak v pohodě, jsem zvědavej co uděláš s tim monitorem. :-D
j šíleně mrnavý pc šílený barvy :-D..
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

No, ja nvm... moc bych ty pismenka nerezal, pac si myslim ze by to musela bejt hodne cista prace aby to vypadalo dobre... nehelde na to ze muzes sedrit i to puvodni. Spis bych vzal nejakou liharnu a napsal to na to...
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

X-Spidy-X píše:No, ja nvm... moc bych ty pismenka nerezal, pac si myslim ze by to musela bejt hodne cista prace aby to vypadalo dobre... nehelde na to ze muzes sedrit i to puvodni. Spis bych vzal nejakou liharnu a napsal to na to...
to mě taky napadlo:-)
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Takovou klavesnici jsme měli ve školce na hraní, to si pamatuju :-D
Je tu super, veselost nadevše!
Odpovědět

Zpět na „Projekty“