Gainward 7600GT - problem
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Hanzel
- Nováček

-
Gainward 7600GT - problem
zdarec... když jsem tuhle grafiku zapojil, fungovalo všechno v pohodě, ale zhruba po tydnu použivani jsem potřeboval přeinstalovat windows a najednou se mi zřejmě při graficky náročnějších aplikacích začne sekat comp... neco jako že se na 10s sekne přimo v aplikaci, pak zas 10 s jede, zase sekne... atd, ve windowsu se zas stava že začne střidavě po několika s problikovat černa obrazovka a comp je cely zpomaleny, po restartu zas vsechno OK... obcas mi to dokonce hodi modrou obrazovku že je problem s ovladacem nv4disp , tak nevim... ovladace jsem zkousel preinstalovat nekolikrat, i jinou verzi a nepomohlo... v tomhle jsem lama...
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hanzel
- Nováček

-
- Hanzel
- Nováček

-
- Squish
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- petr.c
- Začátečník

- pbarton
- Nováček

-
- neummi
- Začátečník

-
- duffman
- Nováček

Mne toto presne robila moja GF6600 a pred dvoma tyzdnami mi odisla nadobro (kvoli zbernici)...pbarton píše:Mám podobný problém, ale s grafikou Leadtek PX7600GS Classic edition. Hraju, hraju a najednou modrá obrazovka s problémem v nv4disp. Jinak mám AMD A64 3500+ sc939, desku Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 (nforce 430), 2x512MB.
Asi sa ti prehrieva, takze by som ju skusil trocha ochladit. Ak to nepomoze, tak je mozne ze ti odide tak ako mne