Gainward 7600GT - problem

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Hanzel
Nováček
Nováček

Gainward 7600GT - problem

Příspěvek od Hanzel »

zdarec... když jsem tuhle grafiku zapojil, fungovalo všechno v pohodě, ale zhruba po tydnu použivani jsem potřeboval přeinstalovat windows a najednou se mi zřejmě při graficky náročnějších aplikacích začne sekat comp... neco jako že se na 10s sekne přimo v aplikaci, pak zas 10 s jede, zase sekne... atd, ve windowsu se zas stava že začne střidavě po několika s problikovat černa obrazovka a comp je cely zpomaleny, po restartu zas vsechno OK... obcas mi to dokonce hodi modrou obrazovku že je problem s ovladacem nv4disp , tak nevim... ovladace jsem zkousel preinstalovat nekolikrat, i jinou verzi a nepomohlo... v tomhle jsem lama...
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

hmm a zbytek tvoji sestavy?zdroj?
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
Hanzel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hanzel »

takže AMD Athlon64 3000+,2x512MB RAM (Corsair), deska Gigabyte K8N-Ultra, zdroj by mel myt kych 400w
Hanzel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hanzel »

tak už nevim.... zkoušel jsem i opětovny reinstal winu a porad stejny problem... asi zvazim reklamaci...
Squish
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Squish »

Zkusil bych ji dát do jinýho pc, pak bych ještě zkusil loadnout defaultní nastavení BIOSu, to jen abych se ujistil. No a pak to chce zkoušet ovladače..
petr.c
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petr.c »

Taky mne trápí grafika. Mám stejnou. Počas hraní her, mi občas vypadává, sekne se a hodí mne to na plochu. Vše je nové a zdroj mám lepší.
Deska MSI LGA775 P965,Intel Duo Core 1.8, RAM 1012 MB, HD 120 Gb,
GeForce 7600 GT...
pbarton
Nováček
Nováček

Příspěvek od pbarton »

Mám podobný problém, ale s grafikou Leadtek PX7600GS Classic edition. Hraju, hraju a najednou modrá obrazovka s problémem v nv4disp. Jinak mám AMD A64 3500+ sc939, desku Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 (nforce 430), 2x512MB.
neummi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od neummi »

Zdar

Mám podobný problém ale mě když se sekne tak je konec na dobro. Mam GeForce 6600GT.
duffman
Nováček
Nováček

Příspěvek od duffman »

pbarton píše:Mám podobný problém, ale s grafikou Leadtek PX7600GS Classic edition. Hraju, hraju a najednou modrá obrazovka s problémem v nv4disp. Jinak mám AMD A64 3500+ sc939, desku Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 (nforce 430), 2x512MB.
Mne toto presne robila moja GF6600 a pred dvoma tyzdnami mi odisla nadobro (kvoli zbernici)...
Asi sa ti prehrieva, takze by som ju skusil trocha ochladit. Ak to nepomoze, tak je mozne ze ti odide tak ako mne
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“