Prográmek - na zdielanie súborov

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
romero99
Nováček
Nováček

Prográmek - na zdielanie súborov

Příspěvek od romero99 »

Chcel by som sa opýtať či existuje program na zdielanie súborov.
Myslím to tak že zdielam súbory cez sieť (LAN)a chcel by som vedieť kto ich stahuje odomna. (poprípade by sa ma program spýtal či mu dovolím stiahnuť tie súbory).
Vlastne aby som ja určoval kto si to môže stiahnuť a kto nie. :comp:

Dikes za odpovede :worship: :worship:
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Vytvor si FTP server
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
romero99
Nováček
Nováček

Příspěvek od romero99 »

ale ja chcem nejaký program a nie ftp server.

prográmek ak neexistuje prosím napíšte že neextistuje. 8)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

říkám že FTP server, to jako není program nebo co? :stupid:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

FTP na heslo a máš, co chceš. Kdo bude mít heslo, může sosat
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
romero99
Nováček
Nováček

Příspěvek od romero99 »

Ale ja to myslím takto -

pristupujú ku mne piaty používatelia vsetko su to kamarati a poznám ich ale napr. mám zdielané MP 3 (više 700 albumov), a niektoré z nich nechcem aby sa dostali z môjho PC preto chcem nejaký program ze ked napr. môj kamarát bude chciet albumy Eminema (mám ich asi 6) tak 4 mu dovolím stiahnuť a 2 nie a ten prochgram by sa ma mal spýtat ktoré chcem povoliť a ktoré nie.

ZIADNY FTP :old9:
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

romero99 píše:Ale ja to myslím takto -

pristupujú ku mne piaty používatelia vsetko su to kamarati a poznám ich ale napr. mám zdielané MP 3 (više 700 albumov), a niektoré z nich nechcem aby sa dostali z môjho PC preto chcem nejaký program ze ked napr. môj kamarát bude chciet albumy Eminema (mám ich asi 6) tak 4 mu dovolím stiahnuť a 2 nie a ten prochgram by sa ma mal spýtat ktoré chcem povoliť a ktoré nie.

Tak si nazdieľaj to čo chceš aby mohli stahovat, :lookround: , skor si ho naprogramuješ než by si ho tu našiel. Každý radšej použije FTP
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
romero99
Nováček
Nováček

Příspěvek od romero99 »

Garnet000 píše:
romero99 píše:Ale ja to myslím takto -

Tak si nazdieľaj to čo chceš aby mohli stahovat, :lookround: , skor si ho naprogramuješ než by si ho tu našiel. Každý radšej použije FTP

preto chcem ten program lebo nazdielat si tých 700 albumov trocha potrvá a mám aj programy, hry a filmy 480 GB dát trocha moc na manuálne zdielanie nie????
teraz zdielam 3 disky po 160GB celé a vyberať z nich po jednom ktoré ano a ktoré nie HELP :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

romero99 píše:preto chcem ten program lebo nazdielat si tých 700 albumov trocha potrvá a mám aj programy, hry a filmy 480 GB dát trocha moc na manuálne zdielanie nie????
teraz zdielam 3 disky po 160GB celé a vyberať z nich po jednom ktoré ano a ktoré nie HELP :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
jenže to co chceš je tak trochu blbost. free nebo levnější soft ti tohle neumožní a to co chceš vypadá na složitou databázi. buď si udělej ftp server kde si nastavíš práva, omezení jak časový tak datový pro každýho zvlášť nebo to dělej ručně přes win sdílení.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

a proč nenahodíš FTP server a vymejšlíš tu kraviny? :sigh: udělej každýmu FTP účet, nasdílej každýmu účtu různý data a je vyřešeno.
ignorelist: kremrole a dezoláti
romero99
Nováček
Nováček

Příspěvek od romero99 »

tak jo jedu na ten FTP server ale moc se mi na to nechce :huh:
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

ja nechapu co se ti na FTP serveru neliby!! ja ho pouzivam nekolik let a sem spokojen. nastivis cokoliv potrebujes. proste vychytavka. to ti nic jinyho nenahradi.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“