Myslím to tak že zdielam súbory cez sieť (LAN)a chcel by som vedieť kto ich stahuje odomna. (poprípade by sa ma program spýtal či mu dovolím stiahnuť tie súbory).
Vlastne aby som ja určoval kto si to môže stiahnuť a kto nie.
Dikes za odpovede

Tak si nazdieľaj to čo chceš aby mohli stahovat,romero99 píše:Ale ja to myslím takto -
pristupujú ku mne piaty používatelia vsetko su to kamarati a poznám ich ale napr. mám zdielané MP 3 (više 700 albumov), a niektoré z nich nechcem aby sa dostali z môjho PC preto chcem nejaký program ze ked napr. môj kamarát bude chciet albumy Eminema (mám ich asi 6) tak 4 mu dovolím stiahnuť a 2 nie a ten prochgram by sa ma mal spýtat ktoré chcem povoliť a ktoré nie.
ZIADNY FTP

Garnet000 píše:Tak si nazdieľaj to čo chceš aby mohli stahovat,romero99 píše:Ale ja to myslím takto -
pristupujú ku mne piaty používatelia vsetko su to kamarati a poznám ich ale napr. mám zdielané MP 3 (više 700 albumov), a niektoré z nich nechcem aby sa dostali z môjho PC preto chcem nejaký program ze ked napr. môj kamarát bude chciet albumy Eminema (mám ich asi 6) tak 4 mu dovolím stiahnuť a 2 nie a ten prochgram by sa ma mal spýtat ktoré chcem povoliť a ktoré nie.
ZIADNY FTP, skor si ho naprogramuješ než by si ho tu našiel. Každý radšej použije FTP

jenže to co chceš je tak trochu blbost. free nebo levnější soft ti tohle neumožní a to co chceš vypadá na složitou databázi. buď si udělej ftp server kde si nastavíš práva, omezení jak časový tak datový pro každýho zvlášť nebo to dělej ručně přes win sdílení.romero99 píše:preto chcem ten program lebo nazdielat si tých 700 albumov trocha potrvá a mám aj programy, hry a filmy 480 GB dát trocha moc na manuálne zdielanie nie????
teraz zdielam 3 disky po 160GB celé a vyberať z nich po jednom ktoré ano a ktoré nie HELP![]()
![]()
![]()
![]()