po pripojeni kabla pise sitovy kabel byl odpojen

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

cakec
Nováček
Nováček

Příspěvek od cakec »

ok.diky za namahu.dufam, ze sa mi to podari rozbehnut.teraz musim ist off.tak ahoj
cakec
Nováček
Nováček

Příspěvek od cakec »

to hanymag: jak sy to myslel v nastaveni routru.viem sa tam dostat,preco?
hanymag
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanymag »

V routru se nastavuje rozsah IP asres, pro který router adresuje, jestli v tom rozsahu nejsi, tak to nepůjde. Proto já osobně vždy volím IP hned vedle sebe, u tebe bych na tom notebooku zvolil IP 192.168.71.15 nebo 192.168.71.13 . Koukni tam
cakec
Nováček
Nováček

Příspěvek od cakec »

No tak skusal som to aj s tymi inymi IP 192.168.71.13 a 192.168.71.15 a vysledok taky isty ako pred tym, skype,icq ide , www a email neide. podotykam skusal som to tak ze som sa pripojil cez druhy kabel do slotu P2 na routri,lebo ked som to skusal cez kabel, ktory je v stolnom PC a je zapojeny do P1 na routri tak to stale ukazovalo ze sitovy kabel byl odpojen pricom pripojeny bol.tak neviem
cakec
Nováček
Nováček

Příspěvek od cakec »

Je este nejake ine riesenie ? napr. keby som kupil WiFi kartu, slo by to?alebo externi WiFI.co by bolo lepsie?
mv88
Nováček
Nováček

Příspěvek od mv88 »

precetl jsem si Vasi diskuzi a mam (asi) podobny problem. Musel jsem reinstalovat win xp professional a nyni se nemuzu pripojit na internet pres muj router. Pritom jsem nainstaloval vsechny potrebne ovladace (mam desku Asus K8N4-E /Deluxe s integrovanou sitovou kartou). Nikde v pc jsem nic nemenil rucne zadne nastaveni (vse je automaticky) a nemenil jsem nic ani na routeru, na kterem vsechno behalo pred reinstalaci bez problemu. Myslel jsem, ze jsem instaloval spatne nForce ovladace, ale system mi hlasi, ze sitova karta pracuje bez potizi, "jen" ji nebyla pridelena adresa :( predem diky za radu.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“