Prosím pomoc- Internet sdílím, ale data ne!!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

Prosím pomoc- Internet sdílím, ale data ne!!

Příspěvek od dworakmirek »

Mám wifi přístupovej bod a s toho do switche, na to napojeny 3pc kde jsem přenastavil IP aby se nehádali mezi sebou, tak internet funguje, ale mám problém, nemůžu se dostat z mého pc1 do ostatních dvou pc2 a pc3 --ale pc2 a pc3 spolu fungují bez problému,data a internet na nich funguje,ale já se nedostanu na jejich sdílené složky,prostě nic.

Ale!!! když mi dělali wifinu, tak mi cosi (já u toho nebyl) udělal v pc a nejde Firewall a ani obnova systému z5 , neco musel poštourat, protože pc2 a pc3 mají firewall aktivní jen já ne, a když dám aktivovat, tak neuspěšně, prostě to vyhodí okno ------- nejáke ICS se nezdařilo zapnout-- at sem dělal cokoliv nic. (nevím jestli firewall má na sdílení souborů vliv) formátovat pc se mi nechce

poradte. zkusím cokoliv, už mi docházej nápady, díky
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

asi Ti zakákzali službu sdílení připojení k internetu abys to připojení nemohl dál přeposílat ...
můžou tam být zastavené různé potřebné služby, spusť si services.msc a uvidíš
sdílení může také nefungovat prostě z důvodu oprávnění
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

pavel.minarik píše:asi Ti zakákzali službu sdílení připojení k internetu abys to připojení nemohl dál přeposílat ...
můžou tam být zastavené různé potřebné služby, spusť si services.msc a uvidíš
sdílení může také nefungovat prostě z důvodu oprávnění
ale nejlepší je že net mám na všech 3pc a valí dobře ale nezobrazí se mi žádnej pc, asi budu muset formatovat, doufám, že to pak pujde taky, ale něco tady podrbal, no kdybych u toho byl tak neudělá nic
dworakmirek
Začátečník
Začátečník

Tak sem se rozhodnul pc, jsem zformátoval a ted mi to maká bez pboblému, jak net tak data, takže tam 100pro neco ten tejpek porichtoval

zkusil jsem jak říká pavel.minarik přes services.msc a pokus nahodit nekteré služby prostě nešel,tak to ten tejpek dobře ošefoval,ale to už je ted jedno

doufám že poskytovatel nějak nepozná že místo jednoho pc ted valijou tři, a aji tak nic
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“