Mám wifi přístupovej bod a s toho do switche, na to napojeny 3pc kde jsem přenastavil IP aby se nehádali mezi sebou, tak internet funguje, ale mám problém, nemůžu se dostat z mého pc1 do ostatních dvou pc2 a pc3 --ale pc2 a pc3 spolu fungují bez problému,data a internet na nich funguje,ale já se nedostanu na jejich sdílené složky,prostě nic.
Ale!!! když mi dělali wifinu, tak mi cosi (já u toho nebyl) udělal v pc a nejde Firewall a ani obnova systému z5 , neco musel poštourat, protože pc2 a pc3 mají firewall aktivní jen já ne, a když dám aktivovat, tak neuspěšně, prostě to vyhodí okno ------- nejáke ICS se nezdařilo zapnout-- at sem dělal cokoliv nic. (nevím jestli firewall má na sdílení souborů vliv) formátovat pc se mi nechce
poradte. zkusím cokoliv, už mi docházej nápady, díky
Prosím pomoc- Internet sdílím, ale data ne!!
Moderátor: Don
- dworakmirek
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- dworakmirek
- Začátečník

ale nejlepší je že net mám na všech 3pc a valí dobře ale nezobrazí se mi žádnej pc, asi budu muset formatovat, doufám, že to pak pujde taky, ale něco tady podrbal, no kdybych u toho byl tak neudělá nicpavel.minarik píše:asi Ti zakákzali službu sdílení připojení k internetu abys to připojení nemohl dál přeposílat ...
můžou tam být zastavené různé potřebné služby, spusť si services.msc a uvidíš
sdílení může také nefungovat prostě z důvodu oprávnění
- dworakmirek
- Začátečník

Tak sem se rozhodnul pc, jsem zformátoval a ted mi to maká bez pboblému, jak net tak data, takže tam 100pro neco ten tejpek porichtoval
zkusil jsem jak říká pavel.minarik přes services.msc a pokus nahodit nekteré služby prostě nešel,tak to ten tejpek dobře ošefoval,ale to už je ted jedno
doufám že poskytovatel nějak nepozná že místo jednoho pc ted valijou tři, a aji tak nic
zkusil jsem jak říká pavel.minarik přes services.msc a pokus nahodit nekteré služby prostě nešel,tak to ten tejpek dobře ošefoval,ale to už je ted jedno
doufám že poskytovatel nějak nepozná že místo jednoho pc ted valijou tři, a aji tak nic