Kontrola ISDN linky od kyslíků

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
kopyto
Nováček
Nováček

Kontrola ISDN linky od kyslíků

Příspěvek od kopyto »

Hojte, mám objednaný Premium od Radiokomunikací i s paušálem, takže odcházím od kyslíků a zničeho nic se mi ozvali kyslíkáči, že potřebujou u mě udělat kontrolu linky ISDN a koncového zařízení ! Po dotazu, zda to má něco společného s mým odchodem k Radiokomunikacím mi řekli že ne a že to je normální pravidelná kontrola. ISDN linku mám nejméně 5 let a za tu dobu se ani jednou nenamáhali. Co si o tom mám myslet ?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Dej si pozor, aby to nebyli podvodnici.
Dost casto obchazeji baraky a treba chteji kontrolovat plynomer nebo podobne veci.
Pritom jde o zlodeje.

Treba uz jsou dumyslnejsi a zkousi i volat predem.
Samozrejme to tak byt nemusi, ale opatrnost neuskodi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
kopyto
Nováček
Nováček

Příspěvek od kopyto »

Díky, to mě nenapadlo. Ale po tvém příspěvku jsem kontaktoval jak kyslíky, tak i Radiokomunikace a nikdo o ničem neví ??? To je celkem sranda ne ?
vyhryz1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vyhryz1 »

Chteli s nejvetsi pravdepodobnosti provest revizi NT.Je to bezna vec, pote ho prevedou jako majetek zakaznikovi.Dela se to pred zmenou na samostatnou linku atd.Je to takzvane rozhrani U.Nikdo o tom nic nevi,protoze si to planuje pracovnik individualne na zaklade seznamu,ktery dostal k dispozici.
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“