Kontrola ISDN linky od kyslíků
Moderátor: Don
- kopyto
- Nováček

-
Kontrola ISDN linky od kyslíků
Hojte, mám objednaný Premium od Radiokomunikací i s paušálem, takže odcházím od kyslíků a zničeho nic se mi ozvali kyslíkáči, že potřebujou u mě udělat kontrolu linky ISDN a koncového zařízení ! Po dotazu, zda to má něco společného s mým odchodem k Radiokomunikacím mi řekli že ne a že to je normální pravidelná kontrola. ISDN linku mám nejméně 5 let a za tu dobu se ani jednou nenamáhali. Co si o tom mám myslet ?
- Butch
- Středně pokročilý

Dej si pozor, aby to nebyli podvodnici.
Dost casto obchazeji baraky a treba chteji kontrolovat plynomer nebo podobne veci.
Pritom jde o zlodeje.
Treba uz jsou dumyslnejsi a zkousi i volat predem.
Samozrejme to tak byt nemusi, ale opatrnost neuskodi.
Dost casto obchazeji baraky a treba chteji kontrolovat plynomer nebo podobne veci.
Pritom jde o zlodeje.
Treba uz jsou dumyslnejsi a zkousi i volat predem.
Samozrejme to tak byt nemusi, ale opatrnost neuskodi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- kopyto
- Nováček

-
- vyhryz1
- Začátečník

-
Chteli s nejvetsi pravdepodobnosti provest revizi NT.Je to bezna vec, pote ho prevedou jako majetek zakaznikovi.Dela se to pred zmenou na samostatnou linku atd.Je to takzvane rozhrani U.Nikdo o tom nic nevi,protoze si to planuje pracovnik individualne na zaklade seznamu,ktery dostal k dispozici.
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510