The settlers 2: 10th anniversary - při hraní se vypíná PC

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

The settlers 2: 10th anniversary - při hraní se vypíná PC

Příspěvek od HarY_cz »

při hraní téhle hry se mi pokaždé po nějaké době hraní samovolně vypne comp. máte s tím někdo taky zkušenosti nebo nevíte co s tím?

//Thellwin - upraven název threadu
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Rozepiš problém víc do detailů. Třeba jestli se to děje pouze a jenom při hraní přímo těch Settlerů. Případně vyzkoušej hrát i jiný hry a uvidíš jestli to je problém jenom jejich nebo celýho kompu. Taky popiš jakym stylem se vypne komp, jako naráz, že prostě ráz na ráz "skončí" nebo se třeba objeví modrá smrt, nebo to prostě zatuhne a musíš jedině tvrdym restartem atd.

Jinak mám tydle settlery taky, ale zatim jsem jim moc času nevěnoval, takže nemůžu potvrdit ani vyvrátit to, že je to tou hrou.
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

no blbě jsem to napsal to je fakt. je to jenom při settlerech. comp jinak maká bez problémů. ale vypne se tak že hraju a najednou se prostě vypne. žádný bsod, žádný zaseknutí.
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak to je divný. Reinstal hry jsi zkoušel ? Jiné drivery ke GK ?
Goldnoob team proud member!
Emulgathor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Emulgathor »

Tak to jsem ještě neviděl (ne že bych toho viděl hodně :) ) aby se komp vypnul prostě na tvrdo, maximálně resetnul ráz na ráz. Ale jak radí thellwin tak zkus prostě reinstal a jiný ovladače.
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

tak jsem nainstaloval nový catalysty a zatim je klid. tak doufám že problém byl jenom v tomhle a ne třeba ve zdroji
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

tak už to zase blbne. zkoušel jsem reinstal, drivery na gk i mb. navíc jsem zjistil že se to děje i když chci najet do nouzového režimu. najede obrazovka kde se vybírají účty pro přihlášení a pak se comp vypne
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“