při hraní téhle hry se mi pokaždé po nějaké době hraní samovolně vypne comp. máte s tím někdo taky zkušenosti nebo nevíte co s tím?
//Thellwin - upraven název threadu
The settlers 2: 10th anniversary - při hraní se vypíná PC
Moderátor: Baneshee
- HarY_cz
- Začátečník

-
The settlers 2: 10th anniversary - při hraní se vypíná PC
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Rozepiš problém víc do detailů. Třeba jestli se to děje pouze a jenom při hraní přímo těch Settlerů. Případně vyzkoušej hrát i jiný hry a uvidíš jestli to je problém jenom jejich nebo celýho kompu. Taky popiš jakym stylem se vypne komp, jako naráz, že prostě ráz na ráz "skončí" nebo se třeba objeví modrá smrt, nebo to prostě zatuhne a musíš jedině tvrdym restartem atd.
Jinak mám tydle settlery taky, ale zatim jsem jim moc času nevěnoval, takže nemůžu potvrdit ani vyvrátit to, že je to tou hrou.
Jinak mám tydle settlery taky, ale zatim jsem jim moc času nevěnoval, takže nemůžu potvrdit ani vyvrátit to, že je to tou hrou.
- HarY_cz
- Začátečník

-
no blbě jsem to napsal to je fakt. je to jenom při settlerech. comp jinak maká bez problémů. ale vypne se tak že hraju a najednou se prostě vypne. žádný bsod, žádný zaseknutí.
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
- Thellwin
- Administrátor

- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- HarY_cz
- Začátečník

-
- HarY_cz
- Začátečník

-
tak už to zase blbne. zkoušel jsem reinstal, drivery na gk i mb. navíc jsem zjistil že se to děje i když chci najet do nouzového režimu. najede obrazovka kde se vybírají účty pro přihlášení a pak se comp vypne