Splinter Cell - Double Agent

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ghostcz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghostcz »

Tak uz vim,cim to je! Hra nekdy vyhazuje BSOD. Ale na ofic. foru sem se docet,ze mam vypnout hardwarovou akceleraci zvuku a pohoda:)...Uz to nespadlo ani jednou... A muj nazor je,ze to je zatim nejlepsi dil cely serie:)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

ghostcz píše:Tak uz vim,cim to je! Hra nekdy vyhazuje BSOD. Ale na ofic. foru sem se docet,ze mam vypnout hardwarovou akceleraci zvuku a pohoda:)...Uz to nespadlo ani jednou... A muj nazor je,ze to je zatim nejlepsi dil cely serie:)
grrr :D uz abych ho do vanoc mel
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Tak lidi komu vám to šlape korektně na 8800GTX? Doufám že nikomu jinak bych se naštval. Snad to opraví nějakej rychlej patch. Akorát že to čekání mě zabije
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

BananaYoe píše:Tak lidi komu vám to šlape korektně na 8800GTX? Doufám že nikomu jinak bych se naštval. Snad to opraví nějakej rychlej patch. Akorát že to čekání mě zabije
Nejede na 8800GTX :( Hra nejdříve nešla vůbec v offline spustit, pomohl "-ll" přepínač, a následně editace SplinterCell4.ini pro rozlišení 1920x1200, nicméně, s ovladačema 97.02 je zborcená ve hře celá grafika..

Podle informací na nvnews.net mají být nové ovladače řešící i SCDA kolem 7.12.2006
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

radekhulan píše:kolem 7.12.2006
tak tohle jestli bude pravda tak by to bylo uplně supeeeer
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

No, tak.
Dnes sjem si to konecne koupil a zacal hrat :)
Nastaveni sem nechal jak nejel default( 1024*768 High 4* anti atd.default) grafika je 7800GS+ AGP
Netrha se to, neseka, nepada do windows, zvykl sjem si na ovladani celkem rychle, neni to sice Chaos Theory, je to trochu jiny, ale i tak me to zatim bavi. Prosel sem 2 mise a zatim 9/10 ( 9 kvuli delsimu loadu misi)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Taky uz to mam. :) Grafika mi pripada stejna jak v chaos theory.Hejbe se to bez problemu kolem 40Fps v 1024x768 na max. s next gen.Ovladani mi vic vyhovovalo v chaos theory.Ale jinak je to dobra hra.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak jsem prave zmenil nazor na grafiku hry. :) Zacatek je nic moc, ale hnet ve 3 misi jsou to neuveritelne orgie :worship: .Ta grafika je proste bombasticka a nenarocna na HW.. :)
Pripojim paar screenu.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

No nevim, moje nadšení a těšení pomalu opadavá s přibývajícím množstvím negativních recenzí na jednoduchej příběh, zpracování a hlavně šílený hw nároky:( ...abych si to vůbec na mojí mašině vychutnal :-D
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jaky sileny HW naroky?Ja jsem si zadnych silenych HW naroku nevsim.
Hra je perfektne optimalizovana.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Mě to teda přijde až dost, pro hodně lidí to bude jakž takž, ne každej má samosebou minimálně giga pamět apod. a to je doporučeno minimálně.. :roll:

kolega to pustil na compu co byl skoro totožnej s dop. minimální konfigurace a rozlišení 800x600 to jistilo+minimální detaily atd atd...A to neni moc o hraní...Takže to chce nadupanější stroj, kterej ty samozřejmě máš :roll: Já bohužel, tudíž se obávám :-D
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já dal 1024x768 vše max. jede to kolem 20 fps v první misi jinak už jsem zaznamenal i 11 fps - zklamání :(
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak teď jsem řešil v první misi tu raketu a šlo mi to na 11 fps.Už to fakt nechápu - nejdřív Gothic,teď tohle.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Swat píše:Já dal 1024x768 vše max. jede to kolem 20 fps v první misi jinak už jsem zaznamenal i 11 fps - zklamání :(
LOL 20fps.Me to jede porad pres 30Fps.Pod 20 fps mi to jeste nespadlo.
Nechapu co mas s kompem.Ale problem neni ve hre.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Nemůže být problém v ATi?Jak vám to lidi chodí na Atinách?Mě jinak všechno šlape (až na ten G3,ale tam fakt asi nestíhá proc).Chaos mi na X1900XT jede na totální maximum včetně 6xFSAA,tohle je ale hustý.Navíc si ani moc nepomůžu,pokud něco vypnu nebo změním rozlišení.Zezadu na krabici se píše,že je hra opt. pro dvoujádra,přece to snad není ale myšleno tak,že není opt. pro jednojádra.Každopádně to hrát nejde,např.dám zaměřovač a jsem na 18ti - 20ti fps,se nedá trefit ani h...o
short24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od short24 »

U mne demo na 1900gt s takty 695/820 omega drivery 6.9 slo OK. pri zaplem HDR neslo nastavit AA, ale AF ano 8x, a v 1280x1024 bylo to plynule.
fps uz si nepamatuji
Intel i5-8600K GB GA-Z370 HD3P HyperX Predator 16GB (Kit 2x8GB) 3000MHz DDR4, CL15 ASUS Strix GeForce GTX 970 Corsair HX620, LOGITECH MX510, EIZO ColorEdge CS2730 (8.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+, Athlon Dual core Opteron 170,i5-2500K)

vodnik: SilentiumPC Navis Pro 240 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS :[
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Swat píše:Tak teď jsem řešil v první misi tu raketu a šlo mi to na 11 fps.Už to fakt nechápu - nejdřív Gothic,teď tohle.....
Tomu docela nerozumim , mě to běži na netaktovane 7600 GS s DDR3 pamětma plynule. Nastavení přesně nevím ale tuším že tam je next generation nebo tak něco :) . Pochybuju že tolik uděla procesor. Hledej chybu v softwaru. Pokud maš problem u více her , jak pišeš i Gothic , tak bych skusil reinstal windows.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
popo_1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popo_1 »

Maddogg píše:
Swat píše:Tak teď jsem řešil v první misi tu raketu a šlo mi to na 11 fps.Už to fakt nechápu - nejdřív Gothic,teď tohle.....
Tomu docela nerozumim , mě to běži na netaktovane 7600 GS s DDR3 pamětma plynule. Nastavení přesně nevím ale tuším že tam je next generation nebo tak něco :) . Pochybuju že tolik uděla procesor. Hledej chybu v softwaru. Pokud maš problem u více her , jak pišeš i Gothic , tak bych skusil reinstal windows.
no mozna robi tolko aj procesor...hra by mala byt optimalizovana pre dvojjadra...a mozna je to i tym ze ma ATI....
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

no nevim .
me to jede normalne.(next.gen 4x neco a high( soft shadow-off).
rekl bych vam FPS ale nevim jak ho zobrazit :oops:
snad jedine kde byl naznak "cukani" bylo na te lodi s tim snehem.
ten sem na "vyletni lodi" a zatim vse ok.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Stim cpu je to kravina.Spis ma zasrany win, nebo jeto ATI GK.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“