Mluvil jsem o x1650xt.Papírově měla 7600GT porazit o hlavu,zatím to ale tak nevypadá.fanik píše:Nobody a mluvíš teď o x1650Pro nebo x1650XT... nastejno je leda tak x1650Pro, přesto je to pro mě z mnoha podružných důvodů lepší volba...
Jaka vykona grafika ma momentalne nej pomer vykon/cena?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- NobodyLovesMe
- Začátečník

A není to v této kategorii trochu jedno?Stejně to karta nezvládne při plynulém FPS.Taky jsem vlastnil ATI,na x1600xt jsem to přes všechny patche nikdy nerozchodil,a i kdyby,nedalo by se to hrát. (Oblivion)fanik píše:čemu se divíš? kdo jednou vyzkoušel pořádné filtrování textur a HDR+AA už jinou nechce... to je jak ženská v posteli. DPohledná sympatická dáma co to umí vs sice pěkná, ale zmalováná povrchní blbka
- godlike
- Středně pokročilý

-
Anooo ATI je jak mor!Podivej se na historii a vykon vsech NV karet treba ze poslednich 5let.Jedina poradna karta svyho casu byla GF4TI.Mezi tim velke prazdno a ted mozna konecne snad kvalitni 88xx series.Propadaky typu FX5800,FX5900,6600GT se sotva merila s 9800PRO,6800GT/U kde je ji dnes konec?Hlavne ze mela SM 3.0.Jak to NV troubila do sveta.Propadak 7800GT/GTX.Jedina co se z 79xx serie dobre prodavala byla 7900GT kde lidi delali vmod.A nikdo tim padem nekupoval GTX.Vsechny tyto mely problem s kvalitou zobrazeni v 3D,spatna filtrace textrur,shimmering atd.PR blaboly z NV lidem matou rozum.Proto se NVkarty taky lip prodava bezna lama kupuje NV heh.Co asi nakukali lidem v kramu v dobach 9800PRO/6600GT?.Pane 9800PRO nekupujte ta neumi SM 3.0.Ja omdlim.Pred rokem jsem tady v praci cloveku radil at veme x850xt.A nakej trouba mu poradil 6800GT.Kvuli cemu asi?Aby jim mel dobudoucna!

A ted mas 7600GT vid?NobodyLovesMe píše:Taky jsem vlastnil ATI,na x1600xt jsem to přes všechny patche nikdy nerozchodil,a i kdyby,nedalo by se to hrát. (Oblivion)
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Podívej,ty dvě firmy si nemají co vyčítat,obě udělaly nějaké přešlapy.Kdyby byla skutečně jedna firma o tolik lepší než druhá,pak by si tu horší nikdo nekoupil.godlike píše:Anooo ATI je jak mor!Podivej se na historii a vykon vsech NV karet treba ze poslednich 5let.Jedina poradna karta svyho casu byla GF4TI.Mezi tim velke prazdno a ted mozna konecne snad kvalitni 88xx series.Propadaky typu FX5800,FX5900,6600GT se sotva merila s 9800PRO,6800GT/U kde je ji dnes konec?Hlavne ze mela SM 3.0.Jak to NV troubila do sveta.Propadak 7800GT/GTX.Jedina co se z 79xx serie dobre prodavala byla 7900GT kde lidi delali vmod.A nikdo tim padem nekupoval GTX.Vsechny tyto mely problem s kvalitou zobrazeni v 3D,spatna filtrace textrur,shimmering atd.PR blaboly z NV lidem matou rozum.Proto se NVkarty taky lip prodava bezna lama kupuje NV heh.Co asi nakukali lidem v kramu v dobach 9800PRO/6600GT?.Pane 9800PRO nekupujte ta neumi SM 3.0.Ja omdlim.Pred rokem jsem tady v praci cloveku radil at veme x850xt.A nakej trouba mu poradil 6800GT.Kvuli cemu asi?Aby jim mel dobudoucna!
Teď mám 7950GT a jsem spokojený.godlike píše:
A ted mas 7600GT vid?
- godlike
- Středně pokročilý

-
No vidis za 7000-7500 je 1950XT a je cca o 10-15% rychlejsi.PRoc sis 7950GT kupoval?NobodyLovesMe píše: Teď mám 7950GT a jsem spokojený.
Dave Orton aspon neslibuje nesplnitelny.A nekeca jako Kirk z NV kterej snad letos rekl,ze aby karta umela fsaa+af+hdr musela by mit 1GB pameti.A hle jde to.Okopirovana unifikovana architektura na 88xx od ati heh.Nevim esli ATi celila nepratelskemu prevzeti z jine strany ale dobudoucna verim ze partnerstvi ATI+AMD ma vyznam.
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Proč?GeForce míň topí a berou.1950XT jsem nechtěl,protože má uřvaný chladič,to jsi mi říkal i ty.Výkonem je přesně mezi x1950pro a x1950xt a cenou také.godlike píše: No vidis za 7000-7500 je 1950XT a je cca o 10-15% rychlejsi.PRoc sis 7950GT kupoval?
Dave Orton aspon neslibuje nesplnitelny.A nekeca jako Kirk z NV kterej snad letos rekl,ze aby karta umela fsaa+af+hdr musela by mit 1GB pameti.A hle jde to.Okopirovana unifikovana architektura na 88xx od ati heh.Nevim esli ATi celila nepratelskemu prevzeti z jine strany ale dobudoucna verim ze partnerstvi ATI+AMD ma vyznam.
Jak víš,že ta architektura je od ATI?Mně spíš připadá,že ATI pořád jen dotahuje Nvidii.GF 8800 to potvrzuje.Ale je jasné,že je to první karta s DX10 a specifikace se budou měnit a upravovat,do budoucna ji také nemá smysl kupovat.
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no ono to pokaždé bylo spíš tak, že nv vždy a za každou cenu chtěla být první kdo přijde s "novinkou" na trh (gf6xxx a takřka nepoužitelné SM 3.0), jenže to byla novinka a něco extra (nic jiného ji nezbývá). Ati přišla později, ale všecko šlapalo... tak asi tak, nepochybuji o tom, že kdyby ati chtěla být mermocmocí první s SM4.0, tak by to pro ni nebyl až takový problém, ale proč vlastně...
Chlapci dost OT nebo se zažlutíme všichni
Chlapci dost OT nebo se zažlutíme všichni
- godlike
- Středně pokročilý

-
- resider
- Nováček

-
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
velmi pravděpodobně se zároveň s x1950Pro objeví i x1650XT nebo fakt zkus došetřit, je to docela dost pravda, ale rozhodně je to moc pěkná cena a stojí to za to. Nehledě na to že se původně kalkulovalo s cenou 7-8000 kč za 256MB verzi.
Kdo si dá tu práci a dohledá mé 2 měsíce staré "jasnovidecké" odhady, tak jsem naznačoval cenu do 6500 Kč za 256MB verzi a tenkrát se mi všichni smáli

Kdo si dá tu práci a dohledá mé 2 měsíce staré "jasnovidecké" odhady, tak jsem naznačoval cenu do 6500 Kč za 256MB verzi a tenkrát se mi všichni smáli
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- godlike
- Středně pokročilý

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- godlike
- Středně pokročilý

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- J X P
- Středně pokročilý

- Pavlis
- Začátečník

-
- godlike
- Středně pokročilý

-
he heJ X P píše: uff, napsat, ze byla nV 6600GT propadak, to uz chce opravdu znacnou davku zaujatosti.
Prece proti skvele 9800PRO mela SM 3.0 uzasny ne?
- NobodyLovesMe
- Začátečník