Odepsaná mechanika ??? (VYŘEŠENO)

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Kokin
Začátečník
Začátečník

Odepsaná mechanika ??? (VYŘEŠENO)

Příspěvek od Kokin »

Mam ji asi 3 roky, možná dyl a pořád fungovala naprosto bez problémů...a pak jsem tam jednou dal cd ale prostě ho to nechtělo z ničeho nic načíst...jak je tam tam kontrolka tak nejdřív bliká ale pak zůstane pořád svítit...nemůžu ani vypalovat ani mi to nečte cd a dvd...je uplně odepsaná nebo se s tim dá něco dělat ?
Naposledy upravil(a) Kokin dne ned 10. pro 2006, 11:08, celkem upraveno 1 x.
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghosthunter »

Nemas treba povytazeny kabel? Nejlepsi bude kdyz ji zkusis u nekoho jineho..
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

ghosthunter píše:Nemas treba povytazeny kabel? Nejlepsi bude kdyz ji zkusis u nekoho jineho..
ne kabely jsou v pořádku...

Já si stejně potřebuju kopit dvd vypalovačku...Mate někdo nějakej typ jakou koupit? chtěl bych nějakou univerzální, na všechny formáty...nechci nějakou super za 5 000, stačí tak kolem 1200 ;)
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

výběr se asi řeší jinde... jinak kvalitní DVD palírny se dneska daj koupit za 900 Kč, jen ty s kreslením jsou o něco dražší.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

Lukfi píše:výběr se asi řeší jinde... jinak kvalitní DVD palírny se dneska daj koupit za 900 Kč, jen ty s kreslením jsou o něco dražší.
no to kreslení je zatim stejně o ničem, navic to trvá půl dne...
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

tak co ví někdo co s tim je???
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Možná sis odpověděl sám, je stará 3 roky. Jestli byla hodně používaná tak je možný že už je prostě špatná. Měl jsem kdysi jako nouzovku půjčenou starou CD-ROMku která pro změnu načítala jen originálky (takže výběr her co jsem si moh zahrát se mi docela dost podstatně zúžil :-D ), tak zkus jestli nenačte nějaký lisovaný. Jestli ne tak ještě můžeš zkusit vyčistit čočku laseru - buď mechaniku rozebereš a očistíš čočku nějakým ředidlem (negarantuju ti že to půjde, nikdy jsem to nedělal) nebo že koupíš čistící CD, taky ti ovšem nezaručím že to nebudou vyhozený peníze.
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

Lukfi píše:Možná sis odpověděl sám, je stará 3 roky. Jestli byla hodně používaná tak je možný že už je prostě špatná. Měl jsem kdysi jako nouzovku půjčenou starou CD-ROMku která pro změnu načítala jen originálky (takže výběr her co jsem si moh zahrát se mi docela dost podstatně zúžil :-D ), tak zkus jestli nenačte nějaký lisovaný. Jestli ne tak ještě můžeš zkusit vyčistit čočku laseru - buď mechaniku rozebereš a očistíš čočku nějakým ředidlem (negarantuju ti že to půjde, nikdy jsem to nedělal) nebo že koupíš čistící CD, taky ti ovšem nezaručím že to nebudou vyhozený peníze.
lol, ja jsem myslel že radaktoři PCT maj jen originaly a že nepodporujou warez :D

nenačte to pravě vubec nic...porad to jen svítí, jako kdyby se to seklo a porad se ho to snažilo načist...a asi po minutě to vzda a děla že v sobě nic nema... ;)
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Kokin píše:lol, ja jsem myslel že radaktoři PCT maj jen originaly a že nepodporujou warez :D
To bylo před několika lety, od té doby se některé věci změnily :wink: teď spouštím warezové hry přímo z image na HDD
Kokin píše:nenačte to pravě vubec nic...porad to jen svítí, jako kdyby se to seklo a porad se ho to snažilo načist...a asi po minutě to vzda a děla že v sobě nic nema... ;)
to právě vypadá na zasviněnou optiku
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

Kokin píše:nenačte to pravě vubec nic...porad to jen svítí, jako kdyby se to seklo a porad se ho to snažilo načist...a asi po minutě to vzda a děla že v sobě nic nema... ;)
to právě vypadá na zasviněnou optiku[/quote]

no sám bych to čištění a rozebírání asi nezvladl....to asi hodim do servisu...jesti to ma vubec jeste cenu
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

na to ti stačí malej šroubovák kterým povolíš šroubky na bocích, kryt pak půjde sundat. problémy bude dělat přední panel, s tim musíš opatrně abys ho nezlomil, no to ostatně uvidíš co tam na čem drží a jak.
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

Lukfi píše:na to ti stačí malej šroubovák kterým povolíš šroubky na bocích, kryt pak půjde sundat. problémy bude dělat přední panel, s tim musíš opatrně abys ho nezlomil, no to ostatně uvidíš co tam na čem drží a jak.
ok tak dík, zkusim s tim něco udělat... ;)
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“