Odepsaná mechanika ??? (VYŘEŠENO)
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Kokin
- Začátečník

Odepsaná mechanika ??? (VYŘEŠENO)
Mam ji asi 3 roky, možná dyl a pořád fungovala naprosto bez problémů...a pak jsem tam jednou dal cd ale prostě ho to nechtělo z ničeho nic načíst...jak je tam tam kontrolka tak nejdřív bliká ale pak zůstane pořád svítit...nemůžu ani vypalovat ani mi to nečte cd a dvd...je uplně odepsaná nebo se s tim dá něco dělat ?
Naposledy upravil(a) Kokin dne ned 10. pro 2006, 11:08, celkem upraveno 1 x.
- ghosthunter
- Začátečník

- Kokin
- Začátečník

ne kabely jsou v pořádku...ghosthunter píše:Nemas treba povytazeny kabel? Nejlepsi bude kdyz ji zkusis u nekoho jineho..
Já si stejně potřebuju kopit dvd vypalovačku...Mate někdo nějakej typ jakou koupit? chtěl bych nějakou univerzální, na všechny formáty...nechci nějakou super za 5 000, stačí tak kolem 1200
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kokin
- Začátečník

- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Možná sis odpověděl sám, je stará 3 roky. Jestli byla hodně používaná tak je možný že už je prostě špatná. Měl jsem kdysi jako nouzovku půjčenou starou CD-ROMku která pro změnu načítala jen originálky (takže výběr her co jsem si moh zahrát se mi docela dost podstatně zúžil
), tak zkus jestli nenačte nějaký lisovaný. Jestli ne tak ještě můžeš zkusit vyčistit čočku laseru - buď mechaniku rozebereš a očistíš čočku nějakým ředidlem (negarantuju ti že to půjde, nikdy jsem to nedělal) nebo že koupíš čistící CD, taky ti ovšem nezaručím že to nebudou vyhozený peníze.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Kokin
- Začátečník

lol, ja jsem myslel že radaktoři PCT maj jen originaly a že nepodporujou warezLukfi píše:Možná sis odpověděl sám, je stará 3 roky. Jestli byla hodně používaná tak je možný že už je prostě špatná. Měl jsem kdysi jako nouzovku půjčenou starou CD-ROMku která pro změnu načítala jen originálky (takže výběr her co jsem si moh zahrát se mi docela dost podstatně zúžil), tak zkus jestli nenačte nějaký lisovaný. Jestli ne tak ještě můžeš zkusit vyčistit čočku laseru - buď mechaniku rozebereš a očistíš čočku nějakým ředidlem (negarantuju ti že to půjde, nikdy jsem to nedělal) nebo že koupíš čistící CD, taky ti ovšem nezaručím že to nebudou vyhozený peníze.
nenačte to pravě vubec nic...porad to jen svítí, jako kdyby se to seklo a porad se ho to snažilo načist...a asi po minutě to vzda a děla že v sobě nic nema...
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To bylo před několika lety, od té doby se některé věci změnilyKokin píše:lol, ja jsem myslel že radaktoři PCT maj jen originaly a že nepodporujou warez
to právě vypadá na zasviněnou optikuKokin píše:nenačte to pravě vubec nic...porad to jen svítí, jako kdyby se to seklo a porad se ho to snažilo načist...a asi po minutě to vzda a děla že v sobě nic nema...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Kokin
- Začátečník

to právě vypadá na zasviněnou optiku[/quote]Kokin píše:nenačte to pravě vubec nic...porad to jen svítí, jako kdyby se to seklo a porad se ho to snažilo načist...a asi po minutě to vzda a děla že v sobě nic nema...
no sám bych to čištění a rozebírání asi nezvladl....to asi hodim do servisu...jesti to ma vubec jeste cenu
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kokin
- Začátečník