Company of Heroes

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Speedy FX píše: Sem si řikal - no, kampan byla na medium docela jednoducha, tak pudem na hard...vy co ste zkoušeli skirmish, víte co nasledovalo. Klepec jak sviň :)
:lol:
Jo, to je dokonalý .. popsal si to uplne presne. Na hard jsem to jeste ani nezapnul, na to mam svoje nervy celkem rád.
Jinak me dostává jedna vec - používam tu artillery od inženýrů a kdyz ji nekam prdnu, germáni se stahnou a kámoš tam vleze :oops: No co vám mam psát, jatka .. a kámoš me miluje. :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

maxim99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Skirmish

Příspěvek od maxim99 »

kdyz hraju allied 1vs1, tak vetsinou na medium nemam problem vyhrat...strategie je relativne jednoducha.

Za Axis mi to pripada jeste jednodussi, maji velmi silne MG42

Kdyz hraju 2vs2 a vice zase se mi to zda jednodussi za allied, kdyz hraju za axis tak me vetsnou velmi rychle rozprasej, protoze vsude nahrnou ty 57mm AT...

Zajimave jsou specializace, vetsinou za allied hraju airborne, protoze airborne ATs dokazou vyresit hodne zapeklitejch situaci :)

Axis specializace nemam jeste poradne zmakly, abych dokazal posoudit, ktera ma jake vyhody....neni nekde link s jejich popisem?
CPU:AMD Phenom 9850@default MB:Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP MEM:4GB DDR2-800MHz CL4-4-4 GPU: Sapphire ATI HD 3870 Ultimate s pasivem PSU: ENERMAX PRO82+ 525W
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Re: Skirmish

Příspěvek od Kl3p_co. »

maxim99 píše: Zajimave jsou specializace, vetsinou za allied hraju airborne, protoze airborne ATs dokazou vyresit hodne zapeklitejch situaci :)

Axis specializace nemam jeste poradne zmakly, abych dokazal posoudit, ktera ma jake vyhody....neni nekde link s jejich popisem?
http://pc.ign.com/articles/729/729862p1.html
kuknem dalsie,je tam toho pomenej....
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Po dlouhe dobe hra co me chytla a nepustila az do konce a sem za to rad (uz me nebavi Far Cry furt dokola :roll: ) Mockrat sem se pristihl jak jenom pozoruju strelce pri presunu, jak se kryjou - pastva pro oci... sou to proste audiovizualni orgie!

Obrana kopce me taky dala zabrat, ale bylo to prijemna prekazka. Uz v praci sem premyslel jak pak ve hre co a kde postavim, kam koho poslu. Proste sem si to uzival uz v praci a to se uz hodne dlouho u zadne hre nepovedlo.

A k tomu skirmu, no comment... sem absolutni extra srac, jeste nemam ani jeden zarez :oops:
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Pinďoureček
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pinďoureček »

Kua a já si to ještě nenainstaloval a to se mi orignálka válí měsíc doma. Dnes jdu do toho. :oops:
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Instaloval jsem někdo 1.3 EU patch na v ČR kupovanou verzi hry? Předchozí patch 1.2 byl "CZ"..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Konečne začínam na normal občas vyhravat, teda kdyz hraju s PC proti 2x PC a muj kolega PC neni zrovna uplne sjetej .. občas pomáhá slušne, jinde se tam plácá u svy zakladny a necha nas tam masakrovat.

Tě germánský tanky me desí i ve spánku...

Nejvíc me baví mapy, kde jsou mosty - stačí je vyhodit do vzduchu (nejlíp i s nekym) a pak si branit jen jednu cestu, PC to nikdy neopraví, takze se z toho zas daj udelat stary dobry Generals, kde se AI žene na smrt jednim proudem :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

short24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od short24 »

tak jsem taky dohral kampan ... puvodne jsem se vrhnul do skirmishe a pc mne rychle zlikvidoval :wink: a tak jsem vzal kampan jako vyuku

neni moc casu, ale par poznatku uz jsem odzkousel:

- ty stacionarni kulometna hnizda neubiraji limit pro jednotky a na obranu se to proklate hodi
- skvely je odstrelovac v neviditelnem modu a se zakazem strelby, je to muj pruzkumnik a navic delostreleckou ci minometnou palbu jde naridit jen na viditelnou cast mapy. co takhle podpora thunderbirdy a diky odstrelovaci nalet hned na zakladnu protivnika :) jak to veliteske body dovoli
-spojenci, kdyz jsem to zkousel za nemce, radi jakmile zjisti delo, tak tam posilaji plamenometneho shermana a pc vykon protitankovych del je uzasny
-proti protitankovym delum, kdyz je samo, mi pomuze rychly prikaz k jizde za tesne za jeho zady. nez se otocim s tankem tak bylo po tanku
-pocitac silene rad hleda ruzne skuliny v obrane a rad pak zautoci vsim co ma. proto kdyz se venuji leve casti mapy, tak na prave to pokud mozno zurive zaminuji, protitankove prekazky a jeden tank nekde pobliz v druhe linii to jisti - po delostreleckem prepadu obcas z prvni linie obrany toho moc nezustane :sad: a odstrelovac nekde pred liniema, abych videl jak se tam zacinaji objevovat nepratelske jednotky a stacil se tam prepnout mi zacina pripadat jako nutnost

dlouho jsem se tak nebavil, naposledy u far cry ... prima hra
Intel i5-8600K GB GA-Z370 HD3P HyperX Predator 16GB (Kit 2x8GB) 3000MHz DDR4, CL15 ASUS Strix GeForce GTX 970 Corsair HX620, LOGITECH MX510, EIZO ColorEdge CS2730 (8.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+, Athlon Dual core Opteron 170,i5-2500K)

vodnik: SilentiumPC Navis Pro 240 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS :[
maxim99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxim99 »

ja uz celkem pravidelne vyhravam i 4 vs 4.

Zacal jsem hrat za nemce, protoze je to vic pechotni. Kdyz zacnes nasazovat tanky, tak ti je okamzite rozstrilej tema ATckama, takze lepsi je pouzivat pechotu a to je potom srandy kopec :)

Stve me, ze tiger ma tak malou vydrz, ze i jedno AT ho nekdy dostane (natoz 2)
CPU:AMD Phenom 9850@default MB:Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP MEM:4GB DDR2-800MHz CL4-4-4 GPU: Sapphire ATI HD 3870 Ultimate s pasivem PSU: ENERMAX PRO82+ 525W
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

hehe to je mazec hra, zezacatku sem se taky lek ty obtiznosti ve skirmishi, dycky to dopadlo tak ze sem byl nakempenej u HQ a branil zuby nechty kousicek mapy s par veteranama,tak sem poslal maly obrneny auticko k jeho zakladne, kdyz byla ta jeho grupa u me tak auticko nenapadne nicilo strategicky cile jako tovarny na tanky a mensi vozidla, kdyz sme videl ze se neco vyrabi tak sem zase zajel do lesika a pokracoval opet kdyz mej svoji armadu u me :lol: jinak po par hrach uz hraju proti nejtezsimu souperi ,kdyz ej dobra mapa, da se odriznout kus uzemi tak ej to idealni, obzvlast za paragany, na cestach rozmistim bunkry ,za ne 2 typky s houfnici (maj dokonaly hlasky typu : Push, dammed ! kdyz tahaj to delo :lol: ) a kdyz je zle tak schodim par del na padaku a paraganu. Taky dobra taktika je mit snipera, dat mu kamuflaz a zakazat mu strileni ,takhle ho dostat nenapade k zakladne nepritele a pak jen schodit paragany a dela za jeho obranu :wink: ,ale proti 2 souperum si netroufnu, da mi zabrat ten jeden ,obzvlast kdyz pouziva tigery
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

skvely mapy najdete tady http://companyofheroes.filefront.com :)

staci si udelat slozku s nazvem ty mapy v
C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\WW2\Data\Scenarios\mp

pokud nemate adresar scenarios tak si ho vytvorte, jeste musite dat zastupci k ceste k exe priponu *-dev* bez hvezdicek

jedna z nejlepsich map tam je crossfire, skvela na braneni :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dík za mapy, zkusim :)

Jinak po 2 mesících konečne taky vyhravam, to jsem fakt dobrej :oops: Paragání s ATčkama germánům nedaj moc šancí, za moje oblíbeny delostřelce jsem schopnej ale prohrat kdykoliv, stačí si to nekde nehlídat a je behem chvíle hotovo.

To se mi u jinych RTS nejak nestavalo a že jsem jich hral kopici, i po 2 mesících PC překvapí a človeka vyškolí, slušný.

Hijacker933
Začátečník
Začátečník

ta Ai je snad lepsi nez clovek :-D Dneska rano jsem hral asi 3h jednu skvelou mapu z toho linku co jsem posilal, je to mesto opevneny ve prostredku mapy na kopci, po hodine bitek se mi ho konecne podarilo obsadit (moje a nepritelova zakladna jsou v rohu a to mesto uprostred) a udelat na vsech cestach do nej takrka neprorazitelnou obranu, ostnaty draty,jezky proti tankum,kulometny hnizda,paragani s bazukama zakempeny v barakach,houfnice a nakonec jsem po 3hodinach vyhral s posledni hrstkou paraganu jentaktak. Ta ai je naprosto nevypocitatelna, kdyz nemci zjistily ,ze vojacci a tanky moji obranu neprorazi,zacal pouzivat techniky jak normalni zivej souper. Postavil si howitzery a posilal sebevrazedne grupy techniku do kopcu a pak to tam vydlazdil howitzerem pres pul mapy i se svejma lidma.porad zkousel neco jinyho.Jakmile se nasla skulinka nekde v obrane tak toho hned vyuzil.Tahle hra dokaze shodit sebevedomi nejednou paranovi C&C :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Hijacker933 píše:ta Ai je snad lepsi nez clovek :-D ..... Ta ai je naprosto nevypocitatelna, ..... jak normalni zivej souper. .... porad zkousel neco jinyho.Jakmile se nasla skulinka nekde v obrane tak toho hned vyuzil.Tahle hra dokaze shodit sebevedomi nejednou paranovi C&C :lol:
Presne tak, je to šmejd :) U her jako C a C si človek da kafe, behem prvních 15 minut je to malinko horší, pak postaví obranu a pak uz si jen hraje a kocha se jak se AI rozmlati o obranu. V CoH kdyz človek na chvilku neda pozor, germán prijde z uplne jiny strany, vyzkouší neco jinyho a tu cestu si proste najde. U jiny RTS se mi s PC nestalo, ze by bitva vypadala temer vyhrane a v posledních chvili se otočila v totalní průser.

short24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od short24 »

Sentenced píše: U jiny RTS se mi s PC nestalo, ze by bitva vypadala temer vyhrane a v posledních chvili se otočila v totalní průser.
jj, kdyz uz jsem si myslel ze jsem na toho smejda vyzral a v klidu chystal utok na jeho zakladnu, tak mi z boku delostrelecvem mimo mapu zlikvidoval AT zabrany, statickou obranu s AT dely a ten tancik, co to jistil, nemel sanci lavinu zastavit a zacal masakr ... jenze u me zakladny
Intel i5-8600K GB GA-Z370 HD3P HyperX Predator 16GB (Kit 2x8GB) 3000MHz DDR4, CL15 ASUS Strix GeForce GTX 970 Corsair HX620, LOGITECH MX510, EIZO ColorEdge CS2730 (8.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+, Athlon Dual core Opteron 170,i5-2500K)

vodnik: SilentiumPC Navis Pro 240 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS :[
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

hehe,tjn, me tahle hra odnaucuje kourit, za 4h hrani jsem si ani nestih zapalit a uz vubec si ani nevzpomnel na nejakej abstak :lol: , i kdyz mi neco spadne tak se proto ani neshejbam ,protoze je mi jasny ,ze by toho hnet nemcouri vyuzily :-D

Jinak se mi povedla frajerinka,asi jako prvni z nas COH loozeru sem porazil 2 normal enemy !! samozrejme sam, bez podpory jiny ai :D .
I kdyz trochu srabackou technikou, byla to mapa se 4x mostem ktery jsem vyhodil do luftu a tim zabranil tem najezdum,peklo bylo nasbirat dost surovin na obouchnuti tech mostu. upgrade na to aby inzenyri mohli nicit mosty stoji 100 manpower a 30 fuel ,to ale neni vsechno, kazdy zniceni mostu stoji 50 munice, a nasbirat behem tak kratky doby 200munice bylo tezky.

Taky jsem objevil asi nejvrazednejsi nepratelskou jednotku, a to ten transporter co shazuje rakety jako katusa,parchant strili pres pul mapy
skener
Nováček
Nováček

Příspěvek od skener »

Hijacker933 píše:skvely mapy najdete tady http://companyofheroes.filefront.com :)

staci si udelat slozku s nazvem ty mapy v
C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\WW2\Data\Scenarios\mp

pokud nemate adresar scenarios tak si ho vytvorte, jeste musite dat zastupci k ceste k exe priponu *-dev* bez hvezdicek

jedna z nejlepsich map tam je crossfire, skvela na braneni :)
zjavne tomu nerozumiem co mam urobit aby mi isli tie mapi co to mam kde prepisat na dev neviete mi to niekto trochu prosím upresnit.

A este k vasim dlhým rozhovorom neviem ako vas ale mna pri všetkých hrach stvalo že pc si hýbe všetkými jednotkami stále a ešte každou samostatne a ja si nestiham ani pozerat kde co mam a este pri tých hrách kde pc robí furt to isté tak sa to ako tak dá ale kde si robý čo chce a reaguje na veci to nestiha podla mna nikto a preto som zmenil taktiku a sice:

Ked si on može hybat všetky v reále reagovať a mať furt prehlad tak prečo nie aj ja a od vtedy hram nielen tuto hru ale aj ine s PAUZOVANIM ruka na misi a a druhá na pauze. A takto sme si jedna jedna možem sa poobzerat ak je kde situácia rozdat poveli potom pustit a hrat ked to bude vyzadovat zase situaci zapuznem pomenim všetkým poveli atd atd

možno že sa vam to nevidí ale človek ma len jeden monitor a jednu hlavu a nestiha všetko pozerat takto to stíha a je to s pc trochu vyrvnanejsie

a tu su myslím ešte nejké mapy:

Kód: Vybrat vše

http://www.wargamer.dk/
inak mohli by ste dat viac linkou stranok na mapy ale hlavne keby ste mi povedali ako ich rozchodit prosím

inak kde je map editor ?
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

na zastupce hry na plose kliknes pravym tlacitkem a z menu vyberes vlastnosti ,pak v tabulce najdes radek -cíl- a v nem dopises to -dev ,samozrejme nechas mezeru mezi puvodnim textem a tim co dopises :wink:

Jinak ta hra je tezka, ale nemyslim si ,ze by byl problem prave nestihat co se deje jako spis chytre taktizovat a mit stesti ,casem si vypestujes ty spravny kocici reflexy ,ze se nebudes muset ani moc koukat po mape a pritom budes mit perfektni rozhled :) btw taky tu mas minimapu a vyhruzny upozorneni behem hry kdyz ej nejaka tvoje jednotka pod utokem, staci na to upozorneni kliknout a ukaze ti to :wink:
skener
Nováček
Nováček

Příspěvek od skener »

Hijacker933 píše:na zastupce hry na plose kliknes pravym tlacitkem a z menu vyberes vlastnosti ,pak v tabulce najdes radek -cíl- a v nem dopises to -dev ,samozrejme nechas mezeru mezi puvodnim textem a tim co dopises :wink:

Jinak ta hra je tezka, ale nemyslim si ,ze by byl problem prave nestihat co se deje jako spis chytre taktizovat a mit stesti ,casem si vypestujes ty spravny kocici reflexy ,ze se nebudes muset ani moc koukat po mape a pritom budes mit perfektni rozhled :) btw taky tu mas minimapu a vyhruzny upozorneni behem hry kdyz ej nejaka tvoje jednotka pod utokem, staci na to upozorneni kliknout a ukaze ti to :wink:

Ja som asi retard ale nejde mi to nemohol by si mi tu presne napísať to ako to ma v tej kolonke ciel byt napisane please
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

Naozaj super hra ... ale ta PC AI je tak kruta :oops: ... dal som si Skirmish proti PC bol som si isty ze AI je v koncoch mal som asi 60% mapy modrej a mal som 2 tanky (bol som si isty ze 2 budu stacit) a zrazu z pravej casti mapy vybehli 4 tanky od CPU a hned behom 10 min sa znizil podiel mojej mapy na cca 40% no to nebolo vsetko ... zrazu sa objavili dalsie 3 tanky od CPU a iba som sa dival ako predosla 1 hodina a 30min je v h*ajzli a behom 10 min som sa skrucal uz iba pri HQ s 5 inziniermi v obkluceni 7 tankoch a 10-tkami CPU vojakov ... nic ine mi nezostalo ako oci pre PLAC :roll: ....
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“