tak jsem taky dohral kampan ... puvodne jsem se vrhnul do skirmishe a pc mne rychle zlikvidoval

a tak jsem vzal kampan jako vyuku
neni moc casu, ale par poznatku uz jsem odzkousel:
- ty stacionarni kulometna hnizda neubiraji limit pro jednotky a na obranu se to proklate hodi
- skvely je odstrelovac v neviditelnem modu a se zakazem strelby, je to muj pruzkumnik a navic delostreleckou ci minometnou palbu jde naridit jen na viditelnou cast mapy. co takhle podpora thunderbirdy a diky odstrelovaci nalet hned na zakladnu protivnika

jak to veliteske body dovoli
-spojenci, kdyz jsem to zkousel za nemce, radi jakmile zjisti delo, tak tam posilaji plamenometneho shermana a pc vykon protitankovych del je uzasny
-proti protitankovym delum, kdyz je samo, mi pomuze rychly prikaz k jizde za tesne za jeho zady. nez se otocim s tankem tak bylo po tanku
-pocitac silene rad hleda ruzne skuliny v obrane a rad pak zautoci vsim co ma. proto kdyz se venuji leve casti mapy, tak na prave to pokud mozno zurive zaminuji, protitankove prekazky a jeden tank nekde pobliz v druhe linii to jisti - po delostreleckem prepadu obcas z prvni linie obrany toho moc nezustane

a odstrelovac nekde pred liniema, abych videl jak se tam zacinaji objevovat nepratelske jednotky a stacil se tam prepnout mi zacina pripadat jako nutnost
dlouho jsem se tak nebavil, naposledy u far cry ... prima hra