Veru mas pravdu....Zatial u mna vyhrava 20" wide.Najlepsie by bolo keby to nebol TN monitor. ale zaroven aby bol tak do 15k.Dost sa mi paci aj ten NEC ktoreho mas aj ty ale ten bude drahsi... (tusim ze kolko 19-20k stoji)...Wuuduu píše:a naco rozmyslas, ta 20" ma viac pixelov ako na vysku, tak na sirku (1680 vs 1280 a 1050 vs 1024).
Akurat realna velkost 19" monitorov je trosku vacsia na vysku, lebo pouzivaju "pixely jak krava".
Btw. kazdy normalny graficky program ti dokaze urobit obrazok na velkost na aku chces, tak si sprav 1680x1050 a mas velkost pre predstavu.
Zatial sa mi paci SAMSUNG 20" LCD SyncMaster 205BW wide ktory maju v AGEME za asi 11500S dph len skoda toho TNka.
Inac ked pozries do podpisu, tak mam uz 6 rokov Hansol 720e, ktory sa mi uz trocha rozmazava.Minule som kamosovi robil PC a mal som vedla Hansola obycajny LCD Benq 19" za 7k a to bol iny rozdiel.....Ostrost super, farby sqvele a toho miesta na ploche.Mal sice jeden vadmy pixel ale bol to oproti mojmu strasny rozdiel.Ja teda niesom moc narocny nerobim profi fotografie (obcas sice nejaky ten CAD), rad kukam filmy a serialy na PC a obcas si zahram CSko.Takze myslim, ze mi bude stacit aj kvalitnejsie TNko.Sice je pravda ze som este iny ako TN monitor neskual takze neivme porovnat.Rad si ale necham poradit od skusenejsich....