Blikání obrazu ve hrách na FX 5200
Moderátoři: morke, Walker1134
- Milsn
- Nováček

-
Blikání obrazu ve hrách na FX 5200
Zdravím, nainstaloval jsem NHL 2006, těším se..,ale obraz hry neustále bliká.. Mám GeForce5200, která by to měla zvládnout.. Ovladač mám v současnosti 61.77, ale nestalo se mi to poprvé a ani novější ovladače nepomohly. Můžete někdo poradit, moc díky..
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ako myslíš že bliká? Celý monitor alebo nejaké artefakty v obraze?

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neprehrieva sa ti tá GK? Skús chytiť pasiv.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Milsn
- Nováček

-
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak kým nepustíš hru tak tá GK skoro nepracuje a ide na nižších taktoch takže sa ani prehrievať nemôže. Ak sa ti zdá že je to SW chyba tak naistšjšie je preinštaľovať systém.

- Milsn
- Nováček

-
- AbeX
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zdrawím, akorát bych potřeboval vědět jestli ti to tak dělá už od začátku, ale já bych zkusil si naintalovat nějaké starší drivery a přeinstalovat DX9.0c a zkusit to znowu, a kdyby to fajčilo, tak zkus ovladace nejnovější... Pokud si myslíš, že by to mělo být GK,tak pro vyloučení této možnosti, si stáhni nějaký Benchmark a otestuj si počítač, doporučuji 3DMark03, pro twojí grafickou kartu ideální... Ten dá záhul grafice a tam se uvidí, jestli máš něco s GK, či ne... Jinak já sosám ovladače na mojí kartu na stránkách ASUSu, tam jsou ty ovladače přímo pro tvojí kartu... přeji hodně štěstí... btw, netaktoval jsi to? já měl FX5200 od Inno3D a mě to zase házelo artefakty...Milsn píše:Nemyslím, že je problém v systému. Mám podezření spíš na ovladače-directy-hru.. Objevilo se to u více nových her, takže se nejedná o problém NHL,ale nějakýho zobrazovacího systému..
CPU: AMD Athlon 3200+(sct.939) MB: MSI K8N Neo4 Grafická karta: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3
Zdroj: EuroCase 450W (25A na 12V) HDD:WDCaviar 250GB, 16MB cache(S-ATAII).
Zdroj: EuroCase 450W (25A na 12V) HDD:WDCaviar 250GB, 16MB cache(S-ATAII).
- vaskez
- Začátečník

-
Re: Blikání obrazu ve hrách na FX 5200
Milsn píše:Zdravím, nainstaloval jsem NHL 2006, těším se..,ale obraz hry neustále bliká.. Mám GeForce5200, která by to měla zvládnout.. Ovladač mám v současnosti 61.77, ale nestalo se mi to poprvé a ani novější ovladače nepomohly. Můžete někdo poradit, moc díky..
mne zacne blikat monitor ked sa vedla v izbe zapne tv,malo prudu ,skus zapnut doma niake spotrebice a sleduj co sa bude diat
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja mam doma taky Inno 5200, ale kupodivu karta byla uplne OK, i taktovat sla slusne, ale to jen tak OTAbeX píše:Zdrawím, akorát bych potřeboval vědět jestli ti to tak dělá už od začátku, ale já bych zkusil si naintalovat nějaké starší drivery a přeinstalovat DX9.0c a zkusit to znowu, a kdyby to fajčilo, tak zkus ovladace nejnovější... Pokud si myslíš, že by to mělo být GK,tak pro vyloučení této možnosti, si stáhni nějaký Benchmark a otestuj si počítač, doporučuji 3DMark03, pro twojí grafickou kartu ideální... Ten dá záhul grafice a tam se uvidí, jestli máš něco s GK, či ne... Jinak já sosám ovladače na mojí kartu na stránkách ASUSu, tam jsou ty ovladače přímo pro tvojí kartu... přeji hodně štěstí... btw, netaktoval jsi to? já měl FX5200 od Inno3D a mě to zase házelo artefakty...Milsn píše:Nemyslím, že je problém v systému. Mám podezření spíš na ovladače-directy-hru.. Objevilo se to u více nových her, takže se nejedná o problém NHL,ale nějakýho zobrazovacího systému..