Blikání obrazu ve hrách na FX 5200

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Milsn
Nováček
Nováček

Blikání obrazu ve hrách na FX 5200

Příspěvek od Milsn »

Zdravím, nainstaloval jsem NHL 2006, těším se..,ale obraz hry neustále bliká.. Mám GeForce5200, která by to měla zvládnout.. Ovladač mám v současnosti 61.77, ale nestalo se mi to poprvé a ani novější ovladače nepomohly. Můžete někdo poradit, moc díky..
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Ako myslíš že bliká? Celý monitor alebo nejaké artefakty v obraze?
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Milsn
Nováček
Nováček

Blikání

Příspěvek od Milsn »

Bliká celý obraz, začne to už v menu.. Není to první hra, u které jsem se s tím setkal,ale neřešil jsem to..
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Neprehrieva sa ti tá GK? Skús chytiť pasiv.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Milsn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milsn »

Teplotou to snad nebude, zacne to hned jakmile spustim hru. Je uplne jedno jestli pocitac bezi pul dne nebo je prave zapnutej. Jiny problemy se neobjevily, takze to tipuju na softwareovej problem.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Tak kým nepustíš hru tak tá GK skoro nepracuje a ide na nižších taktoch takže sa ani prehrievať nemôže. Ak sa ti zdá že je to SW chyba tak naistšjšie je preinštaľovať systém.
Obrázek
Milsn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Milsn »

Nemyslím, že je problém v systému. Mám podezření spíš na ovladače-directy-hru.. Objevilo se to u více nových her, takže se nejedná o problém NHL,ale nějakýho zobrazovacího systému..
AbeX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AbeX »

Milsn píše:Nemyslím, že je problém v systému. Mám podezření spíš na ovladače-directy-hru.. Objevilo se to u více nových her, takže se nejedná o problém NHL,ale nějakýho zobrazovacího systému..
Zdrawím, akorát bych potřeboval vědět jestli ti to tak dělá už od začátku, ale já bych zkusil si naintalovat nějaké starší drivery a přeinstalovat DX9.0c a zkusit to znowu, a kdyby to fajčilo, tak zkus ovladace nejnovější... Pokud si myslíš, že by to mělo být GK,tak pro vyloučení této možnosti, si stáhni nějaký Benchmark a otestuj si počítač, doporučuji 3DMark03, pro twojí grafickou kartu ideální... Ten dá záhul grafice a tam se uvidí, jestli máš něco s GK, či ne... Jinak já sosám ovladače na mojí kartu na stránkách ASUSu, tam jsou ty ovladače přímo pro tvojí kartu... přeji hodně štěstí... btw, netaktoval jsi to? já měl FX5200 od Inno3D a mě to zase házelo artefakty...
CPU: AMD Athlon 3200+(sct.939) MB: MSI K8N Neo4 Grafická karta: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3
Zdroj: EuroCase 450W (25A na 12V) HDD:WDCaviar 250GB, 16MB cache(S-ATAII).
vaskez
Začátečník
Začátečník

Re: Blikání obrazu ve hrách na FX 5200

Příspěvek od vaskez »

Milsn píše:Zdravím, nainstaloval jsem NHL 2006, těším se..,ale obraz hry neustále bliká.. Mám GeForce5200, která by to měla zvládnout.. Ovladač mám v současnosti 61.77, ale nestalo se mi to poprvé a ani novější ovladače nepomohly. Můžete někdo poradit, moc díky..

mne zacne blikat monitor ked sa vedla v izbe zapne tv,malo prudu ,skus zapnut doma niake spotrebice a sleduj co sa bude diat
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

AbeX píše:
Milsn píše:Nemyslím, že je problém v systému. Mám podezření spíš na ovladače-directy-hru.. Objevilo se to u více nových her, takže se nejedná o problém NHL,ale nějakýho zobrazovacího systému..
Zdrawím, akorát bych potřeboval vědět jestli ti to tak dělá už od začátku, ale já bych zkusil si naintalovat nějaké starší drivery a přeinstalovat DX9.0c a zkusit to znowu, a kdyby to fajčilo, tak zkus ovladace nejnovější... Pokud si myslíš, že by to mělo být GK,tak pro vyloučení této možnosti, si stáhni nějaký Benchmark a otestuj si počítač, doporučuji 3DMark03, pro twojí grafickou kartu ideální... Ten dá záhul grafice a tam se uvidí, jestli máš něco s GK, či ne... Jinak já sosám ovladače na mojí kartu na stránkách ASUSu, tam jsou ty ovladače přímo pro tvojí kartu... přeji hodně štěstí... btw, netaktoval jsi to? já měl FX5200 od Inno3D a mě to zase házelo artefakty...
ja mam doma taky Inno 5200, ale kupodivu karta byla uplne OK, i taktovat sla slusne, ale to jen tak OT
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“