Hru jsem dohral, s cheaty Technicky zpracovane v poradku, ale neco se mi nelibilo, uz i v demu, kdyz hru zapnu (nebo prepnu z windows do hry) tak pri otaceni se hra sekala, ale pak se hybalo v pohode.
Na tuto hru cheaty ozaj nepotrebujes. Je to velmi lahke a kratke. Bohuzial ako som spominal predtym ta dlzka ma sklamala. Aka dobra hra to mohla byt keby bola ovela dlhsia.Takto je to len priemer...
Tahle hra opravdu dokonale spadá do kategorie průmerných.. Nepřináší lautr vůbec nic novyho, vykradla vše okolo. Ne že by to bylo uplne špatny, ale vše tu už bylo a rekl bych, ze podáno i líp.
Ani ta grafika neni buhví jaká (hráno na maximu, co hra dovolí). Max Payne2 - starej nekolik podle me pobaví líp a nechce za to tolik.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
Potřeboval bych radu.Při spuštění hry mi to hodí chybovou hlášku,dělá to i po instalaci patche 1.1.Mám samozřejmě poslední drivery ke všemu.To už prostě není možný ,po G3 a DA teď tohle
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Sice píšeš, ze mas poslední drivery na vsechno, ale stejne se zeptám - i na zvukovku? Tahle hra má u dost lidí problemy na mirne starší driverech zvukovky, zvlast na Creativech..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään