Fahrenheit (The Indigo Prophecy)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

A jazdis s tou mysou so stlacenym lavym tlacitkom? :oops: Len tak pre istotu...

Inac je mozne ze je jednoducho zle nainstalovana hra aj ked je to trosku nepravdepodobne ale ista moznost tu je...

Inac Fahrenheit patri medzi jednu z najlepsich hier co som hral hlavne vdaka pribehu, hudbe a fakt dobrej atmosfere...myslim ze keby sa k tejto hre natocil film mozno by aj bol uspesny a kvalitny :)

//edit Thellwin - promaz, warez nee
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

No podla mna k tejto hre netreba tocenie ziadneho filmu urcite by nepriniesol intenzivnejsi zazitok nez tato hra a tato hra je vlastne sama o sebe filmom :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

tak jsem si taky včera zakoupil tuhle hru,hrozně moc moc moc mě to chytlo :) jsem teď v té části jak Lucase vyslíchá Carla nebo ten její kolega u Lucase v práci...ale mám problémek,hraju ty minihry,v pohodě té angličtině rozumím, ale problém je s mým psychickým stavem :oops: jak na mě padají ty brouci- -10bodů,ta potvora za židlí- -20bodů, a pak ta samá jak je za policistou- -20bodů...a v téhle chvíli začnu šílet a je konec..

mám začít hrát od začátku tu kapitolu nebo to jde nějak vyřešit? :)
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

ChrastyII píše:tak jsem si taky včera zakoupil tuhle hru,hrozně moc moc moc mě to chytlo :) jsem teď v té části jak Lucase vyslíchá Carla nebo ten její kolega u Lucase v práci...ale mám problémek,hraju ty minihry,v pohodě té angličtině rozumím, ale problém je s mým psychickým stavem :oops: jak na mě padají ty brouci- -10bodů,ta potvora za židlí- -20bodů, a pak ta samá jak je za policistou- -20bodů...a v téhle chvíli začnu šílet a je konec..

mám začít hrát od začátku tu kapitolu nebo to jde nějak vyřešit? :)
Prostě se na ty minihry "vyser". Necvakej nic... :wink:
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

heh,ignorovat ty potvory by mě nenapadlo :shock: teď už jsem podruhé v dětské kůži(resp. v dětských kůžích :lol: ,v tom komplexu,proplétám se kolem vojáků...dlouho mě žádná hra tak nepřikovala k monitoru jako tahle,úžasný,intenzivní zážitek :oops:

EDIT: DOHRÁNO
prostě se musim pochlubit :) řešení-lidská rasa vyhynula kromě hrstky lidí ukrývajících se v metru...krásný konec :lol: někdy dohraju i další :oops:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Fahrenheit (The Indigo Prophecy)

Příspěvek od Jasper »

Nevíte jak to nainstalovat na Visty? :D Zatím jsem jen testoval demo, jestli půjde. Vyberu kam to chci nainstalovat, dám instalovat a hned to skočí na poslední obrazovku instalace, že se instalace nepovedla a bla bla bla :D
iks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od iks »

melo by to jit navod je tady http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=48851
je potreba nahradit instalator + pouzit "jinej spousteci soubor" melo by to fungovat tak pul roku zpet jsem to na vistach hral. Btw jeste by melo jit nainstalovat hru na xpckach a poustet pote na vistach.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jo, už jsem to nainstaloval na XP a jen přenesl na Visty + hex editorem upravil jeden soubor, aby to podporovalo rozlišení 1680x1050 :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“