Leadtek GF7600GT AGP - podivne chovani
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Headquest
- Nováček

-
Leadtek GF7600GT AGP - podivne chovani
Ahoj, takze uz mam novou grafarnu od Leadteku GF 7600GT
Ale mozna s ni mam problem, nevim.
Kouknete se na tohle video: http://rapidshare.com/files/7865132/GF1.avi
Jde o to jak blbne zobrazeni toho okna zvolit kategorii... je tam dobre videt jak to blika,blbne(ve skutecnosti je to vyraznejsi, rychlejsi - to video to tak presne nezachyti)...to stejne se deje i s programem EasyTune4 od gigabyte kdyz vysunuju nebo zasunuju okno s hardware monitorem (znaly vedi). Ten ET4 blbnul uz se starou grafikou. To okno v ovladacich nevim, protoze jsem mel starsi ovladace...
Vyzkousel jsem nekolik verzi ovladacu, takze jima to neni
Muze to byt zavada grafiky? Jinak teplota je ok.
Ale mozna s ni mam problem, nevim.
Kouknete se na tohle video: http://rapidshare.com/files/7865132/GF1.avi
Jde o to jak blbne zobrazeni toho okna zvolit kategorii... je tam dobre videt jak to blika,blbne(ve skutecnosti je to vyraznejsi, rychlejsi - to video to tak presne nezachyti)...to stejne se deje i s programem EasyTune4 od gigabyte kdyz vysunuju nebo zasunuju okno s hardware monitorem (znaly vedi). Ten ET4 blbnul uz se starou grafikou. To okno v ovladacich nevim, protoze jsem mel starsi ovladace...
Vyzkousel jsem nekolik verzi ovladacu, takze jima to neni
Muze to byt zavada grafiky? Jinak teplota je ok.
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Headquest
- Nováček

-
- Headquest
- Nováček

-
- Headquest
- Nováček

-
Tak mne to nedalo a vratil jsem tam zpatky tu GF5500 a je to to stejny v blede modrem
(ovladac jsem dal stary 66.xx) cili grafikou to neni.
Mate nejaky tip cim by to mohlo byt? pamet jsem testoval nedavno memtestem a nevyhodila zadnou chybu. Procesor prezije Prime95 bez problemu...takze fakt nevim cim by to mohlo byt
Mate nejaky tip cim by to mohlo byt? pamet jsem testoval nedavno memtestem a nevyhodila zadnou chybu. Procesor prezije Prime95 bez problemu...takze fakt nevim cim by to mohlo byt
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: