Tady jse obrázek když zablokuje ten spořič :

Děla to taky někomu ?? a neví někdo co stým mam dělat ??

Podle jakýhosi manulálu za to může HIPS - http://www.kerio.cz/manual/kpf/cz/ch05s04.htmlPcBuh píše:Je to furt to sameSleepy.664 píše:Konfigurace > Útoky - nastavuje se tam blokace chování aplikací a tak, třeba to bude tam

a to ze aplikace obsahuje chyby, ktere dovoluji prunik do PC ti nevadi?Slezman píše:menší OT: verze 4.1.3 už nestačí??? V čem je výhoda měnit verzi firewallu?
www funkce jdou stejne po metru do háje a to ostatní funguje skvěle i v předchozí verzi.

Jackiii píše:Sory ze pisu sem ale taky se to tyka FW konkretne KPF 4.1.6..
problem je ten ze kdyz ho mam zapnutej tak mi to desne zpomaluje download misto 260KB/s taham 50KB/s staci otevrit okno FW a download vzroste..prijde mi to divny ale stejne to ukazuje netlimiter..opet staci minimalzivat do tray a download spadne a grafy padnou dolu..
Kdyz ho vypnu celej tak sosam porad stejne...
Nevite kde by mohl byt problem?

Jenom ještě doplním Jetico 1.01.61 @ freeware.Baron Prášil píše:... pokud nevyhovuje Kerio,je tu ještě Comodo,ZoneAlarm...atd

jak už jsem uváděl u Tebe na nforce.cz, tak jsem nikde nevyčetl, že by Comodo nešlo využívat free i pro komerční využití ve firmách.Shit píše:Jetico je obtížnější na nastavení, ale bere minimum systémových prostředků a je též vynikající.... a je asi jako jediné i legálně free pro komerční využití.

já to tam nějak nemůžu najítShit píše:Je to možné, že i Comodo lze používat legálně na komerčních PC, ale jedině Jetico to uvádí na svých webových stránkách zcela jasně.shadow píše:jak už jsem uváděl u Tebe na nforce.cz, tak jsem nikde nevyčetl, že by Comodo nešlo využívat free i pro komerční využití ve firmách.