Ako na data z preformatovaneho disku?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Lord KUKO
Nováček
Nováček

Ako na data z preformatovaneho disku?

Příspěvek od Lord KUKO »

Zdravim! Spravil som uplnu lamerinu aku som za cely zivot nespravil. Pomylil som si disky a nechtiac som quick formatom sformatoval zly disk a zmenil jeho nazov. Nic viacej som nespravil. Mate prosim ideu ako tie data dostat spat? Skusal som rozny soft (napr. GetDataBack, Acronis, Stellar Phonenix a subor roznych programov z hirens boot) ale nic mi z toho nevedelo najst moje data. Bud sa mi to snazilo najst zmazane data co ale neni aktualne kedze disk je po formate a potom dalsie programy sa snazili obnovit particiu ale ani to neni ono kedze particia zostala. Prosim ak mate niekdo nejaku ideu dajte vediet. Thx
Lord KUKO
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lord KUKO »

Maaaaaaaaaaaam toooooo!!! Odporucam program R-STUDIO :-) Nasiel data rychlo a rychlo ich aj obnovuje. Po 4 dnich skusania nekonecne vela programov konecne daco naozaj funkcne.... . :-)
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Ako na data z preformatovaneho disku?

Příspěvek od rumbo »

Lord KUKO píše:Zdravim! Spravil som uplnu lamerinu aku som za cely zivot nespravil. Pomylil som si disky a nechtiac som quick formatom sformatoval zly disk a zmenil jeho nazov. Nic viacej som nespravil. Mate prosim ideu ako tie data dostat spat? Skusal som rozny soft (napr. GetDataBack, Acronis, Stellar Phonenix a subor roznych programov z hirens boot) ale nic mi z toho nevedelo najst moje data. Bud sa mi to snazilo najst zmazane data co ale neni aktualne kedze disk je po formate a potom dalsie programy sa snazili obnovit particiu ale ani to neni ono kedze particia zostala. Prosim ak mate niekdo nejaku ideu dajte vediet. Thx
test disk..
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Hm, sme radi ze sis pomohl... Jinak ja mam "Drive Rescue" stazitelny jako free na slunecnice.cz...

Btw threadu jako tento tu je uz je...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“