Ako na data z preformatovaneho disku?
- Lord KUKO
- Nováček

-
Ako na data z preformatovaneho disku?
Zdravim! Spravil som uplnu lamerinu aku som za cely zivot nespravil. Pomylil som si disky a nechtiac som quick formatom sformatoval zly disk a zmenil jeho nazov. Nic viacej som nespravil. Mate prosim ideu ako tie data dostat spat? Skusal som rozny soft (napr. GetDataBack, Acronis, Stellar Phonenix a subor roznych programov z hirens boot) ale nic mi z toho nevedelo najst moje data. Bud sa mi to snazilo najst zmazane data co ale neni aktualne kedze disk je po formate a potom dalsie programy sa snazili obnovit particiu ale ani to neni ono kedze particia zostala. Prosim ak mate niekdo nejaku ideu dajte vediet. Thx
- Lord KUKO
- Nováček

-
- rumbo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ako na data z preformatovaneho disku?
test disk..Lord KUKO píše:Zdravim! Spravil som uplnu lamerinu aku som za cely zivot nespravil. Pomylil som si disky a nechtiac som quick formatom sformatoval zly disk a zmenil jeho nazov. Nic viacej som nespravil. Mate prosim ideu ako tie data dostat spat? Skusal som rozny soft (napr. GetDataBack, Acronis, Stellar Phonenix a subor roznych programov z hirens boot) ale nic mi z toho nevedelo najst moje data. Bud sa mi to snazilo najst zmazane data co ale neni aktualne kedze disk je po formate a potom dalsie programy sa snazili obnovit particiu ale ani to neni ono kedze particia zostala. Prosim ak mate niekdo nejaku ideu dajte vediet. Thx
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: