sem tomu prepadl
tak sem dam zopar postrehov a par otaziek
1: ked robite misiu ze prevod $ na iny ucet tak netreba mazat logy o poslani $ mysia splnena aj bez toho.
2: uz to drtim druhy tyzden(FBImod), a nikde sa mi nepodarilo objavit tie logy o prevode penazi (takze som si nepreniesol ani cent) ale ajtak je to jedno pretoze behom druheho dna hrania som mal full vybavu a 1600000 na ucte
3: pri mysii posli $ na ucet.... davat bacha aby to nebol vas (som si takto raz poslal 500$ a mohol som zacat odznova)
4: nikde sa mi nepodarilo najst save gombik, tak pre tych co im to trva ako mne kim si spomeniem ze staci preniest subor s adresara "users" nekam na zalohovanie
5: hram to druhy tyzden, a este stale mi nedosiel ziadny pribehovi mail
6: a pobral som nejake misie ze znicit PC a ja som predtym (furt) len tak mimo misiu a zo zabavi hackoval nahodne servery a mazal data a nicil servery a ked som chcel potom zavolat administratorovi na ten server co mam znicit, tak mi miesto telefonatu hodi EROR404
7: vzhladom k bodu 6 mi uz asi nepridu pribehove misie? mam to zacat odznova?
8: ps ked som uz pozatvaral vela ludi v FBI databaze viac mi ich uz nechcelo dovolit
a hadzalo mi ze musi mat min 2x conviction a broke parole a mali aj 10krat a nic
9: ale inak strasne super gejmsa
10: ten real taky neni tazky
keby niektory ludia tusili co sa da robit s googlom