Maximální bezpečná teplota pro Core2Duo

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
swarm
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

popo_1 píše:ale stejne myslim ze v tomto pripade neni brzdou OC teplota (pokad si to tak myslel) u mne su limetem pameti
Psal jsem to tak trochu s nadsázkou. Už v nějakém předchozím postu jsem psal, že teplota nebude problémem u tohoto procáku při OC.
...a asi právě proto mě překvapuje proč je tu tolik stránek o lapování.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tak jsem peclive precetl hlody co tu napsa pan H4__ a celkem jsem se nestacil divid o kolik mu ta teplota klesla. taky nechapu, proc nas tady krmi screeny kde jsou teploty IDLE!!! a potom rekne, ze burn je CCA +-12°C +. jednou sem dal screen kde byl burn, ktery byl ale 15s dlouhy :lol: .

BTW: vsimnul jsem si citatu od swarma
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

myom píše:
h4__ píše:upozornuju, ze v mrazech tekutina v HP trubucich zamrzne
z ceho vychazis???? :wink:
v HP jsou bud kapaliny s nizkým bodem varu/bodem tání, nebo je v nich normalni voda se snizenym tlakem, takze se tim snizi bod varu/bod tání. takze bych rekl, ze neni sance, aby kapalina (at je jakakoliv) v beznem mrazu zamrzla :wink: . tj. svym skromnym odhadem tak do -40/50°C nezamrzne ani nahodou. spise bych se obaval potom jejich funkcnosti z hlediska, ze dana kapalina potrebuje se pro vypareni dostat na urcitou teplotu.... 8-)
opet tady siris bludy - jako vzdy :x

\\edit
http://xtremesystems.org/forums/showthr ... 592&page=3
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

to ze tam 1 napise, ze mu ti nejde a dalsich 5 ze jo o necem svedci. kazdopadne tam vetsina lidi pracovla s HP v -10-20°C :wink: . myslim, ze link ktery tam postoval jeden user mluvi za vse:
TaPaKaH píše:using this cooling helped - heatpipe did not freeze (temps about 0C)
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

myom píše:
to ze tam 1 napise, ze mu ti nejde a dalsich 5 ze jo o necem svedci. kazdopadne tam vetsina lidi pracovla s HP v -10-20°C :wink: . myslim, ze link ktery tam postoval jeden user mluvi za vse:
TaPaKaH píše:using this cooling helped - heatpipe did not freeze (temps about 0C)
jo sorry, nepitvejte to uz pls :oops: :(
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Tak jsem si svoji E6600 trochu "ošmirgloval":

Obrázek

Obrázek

Teplota v 100% záěži šla dlů o 8-10, nicméně, mám tam i lepší pastu (Akasa pro-grade+, dříve Artic Silver 5).
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

s coolaboratory pastou by byla teplota tak jeste o 3°C nizsi
Extraboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Extraboy »

Co hovorite na pastu ZALMAN Thermal Grease CSL 850 ???

Lepsia ako ta co je na AC Freezer 7 Pro !!
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 4.05Ghz CPU-FAN: AeroCool Dominator 14cm FAN CASE-FAN: 2x Noctua 120mm MB: ASUS P5B Deluxe GPU: MSI GeForce 8800GTS 512MB RAM: 2x 1GB DDR2 A-DATA 880Mhz C4 HDD: 1x Samsung 320GB, 2x Samsung 400GB, 1x WD3200KS SATA2 SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS TV: Pinnacle PCTV Stereo DVD-RW: LG H30 SATA, Samsung SH-183A SATA ZDROJ: Enermax Liberty 620W CASE: Chieftec BA-01B-B-B LCD: Samsung 193P MOUSE: Logitech MX518
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Extraboy píše:Co hovorite na pastu ZALMAN Thermal Grease CSL 850 ???

Lepsia ako ta co je na AC Freezer 7 Pro !!
Skoro každá je lepší, než to co házej na chladiče. A když už tam přilepí slušnou pastu, což se moc nestává, tak je to v tak silný vrstvě, že je výsledek zase katastrofa.
Vocko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vocko »

jak rychle vam stoupne teplota v Core Tempu pri zatezi?
CPU - Intel Core i5-11400 - Arctic Freezer 7 X CO MB - ASUS PRIME B560M-A RAM - 2x Transcend 8GB DDR4 2666 CL19 GPU - MSI nVidia GTX 1060 3GB iGPU - Intel UHD Graphics 730 HDD1 -HSK Hynix PC801 1TB HDD2 - Kingston NV1, M.2 - 500GB CASE - 1stCool STEP 2, USB 3.0, černá ZDROJ - 1stCool White Storm - 450W Monitor - LCD 22" Samsung
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Vocko píše:jak rychle vam stoupne teplota v Core Tempu pri zatezi?
To je otázka sekund, ale ty teploty jsou někdy dost divný.
ErnieCZ
Nováček
Nováček

c2d teplota

Příspěvek od ErnieCZ »

Zdravím všechny....prosim vas...

Mám C2D E6300 a box chladič. když mám otáčky větráčku na plno...tedy na max...tak mám teplotu 60 stupňů. Nevíte jak to? Někteří mají s boxem 40 a tak. Taky bych rád ztlumil aspon trochu ten box, ale nemůžu, protože teplota začně stoupat...co s tím?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: c2d teplota

Příspěvek od Mr. Dirk »

ErnieCZ píše:protože teplota začně stoupat...co s tím?
Koupit si lepší chladič. :roll: Třeba AC Freezer 7Pro za cca 500Kč. :)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

mám C2D E6400,AC freezera, tuhle pastu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31427

jak coretemp,tak plugin do rivatuneru na měření teploty cpu mi ukazují idle 60°C-65°C a burn 75-77°C...cpu je přetaktované na 3,04GHz,dneska mi přišla deska z reklamace,tak jsem tam dal novou pastu a znova přidělal chladič...pasty bych řekl,že jsem tam tenkou vrstvičku a chladič přidělal dobře...zajímavé :oops:

EDIT:zkusim si prime95 abych viděl kolik to dosáhne maximum..
Naposledy upravil(a) ChrastyII dne pát 2. úno 2007, 17:10, celkem upraveno 1 x.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

jakou voltaz poustis do CPU? sahni na chladic, jestli je horky. 60°C v idle je mazec. to nemam ani v zatezi na E6400 pretocene na 3400 MHz.
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

jj,to já právě taky neměl...maximální teplotu mi to zatím dalo 83°C :roll:

EDIT:chladič je uplně studený :oops: jdu ho přemontovat :)
ErnieCZ
Nováček
Nováček

Re: c2d teplota

Příspěvek od ErnieCZ »

Mr. Dirk píše:
ErnieCZ píše:protože teplota začně stoupat...co s tím?
Koupit si lepší chladič. :roll: Třeba AC Freezer 7Pro za cca 500Kč. :)
Ale není to blbost, když někdo má se stejnym chladicem treba o 10-20 stupnu mene? Nepomohlo by dat tam jinou nebo vice pasty?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

spis min pasty
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

tak můj problém vyřešen-setřel jsem pastu a dal ji tam znova :roll:
Jirka_007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jirka_007 »

Fakt nevim co si mam myslet o te automaticke regulaci otacek Box chladice. Pac hraju hraju a najednou se mi vypne pc. Tak sahnu na chladic malem se spalim a az po 2-minutach zapinam pc a na CPU 75* ...! A chladic se ani neroztocil !!!
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@2,8GHz =) | MB : GIGABYTE DS4 P965 F8 rev. 1 | RAM : 2x512 DUAL DDR2 Corsair 800MHz | HDD : WD 200GB SATA 2 ( 8MB C.) | GK : Sapp. ATi R. 1950pro 256MB | PSU : Enermax L. 500W | CASE : AeroCool AeroEngine 2 OS : XP, Debian | Monitor SAMSUNG 940BW WIDE
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“