popo_1 píše:ale stejne myslim ze v tomto pripade neni brzdou OC teplota (pokad si to tak myslel) u mne su limetem pameti
Psal jsem to tak trochu s nadsázkou. Už v nějakém předchozím postu jsem psal, že teplota nebude problémem u tohoto procáku při OC.
...a asi právě proto mě překvapuje proč je tu tolik stránek o lapování.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
tak jsem peclive precetl hlody co tu napsa pan H4__ a celkem jsem se nestacil divid o kolik mu ta teplota klesla. taky nechapu, proc nas tady krmi screeny kde jsou teploty IDLE!!! a potom rekne, ze burn je CCA +-12°C +. jednou sem dal screen kde byl burn, ktery byl ale 15s dlouhy .
BTW: vsimnul jsem si citatu od swarma Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
h4__ píše:upozornuju, ze v mrazech tekutina v HP trubucich zamrzne
z ceho vychazis????
v HP jsou bud kapaliny s nizkým bodem varu/bodem tání, nebo je v nich normalni voda se snizenym tlakem, takze se tim snizi bod varu/bod tání. takze bych rekl, ze neni sance, aby kapalina (at je jakakoliv) v beznem mrazu zamrzla . tj. svym skromnym odhadem tak do -40/50°C nezamrzne ani nahodou. spise bych se obaval potom jejich funkcnosti z hlediska, ze dana kapalina potrebuje se pro vypareni dostat na urcitou teplotu....
opet tady siris bludy - jako vzdy
to ze tam 1 napise, ze mu ti nejde a dalsich 5 ze jo o necem svedci. kazdopadne tam vetsina lidi pracovla s HP v -10-20°C . myslim, ze link ktery tam postoval jeden user mluvi za vse:
TaPaKaH píše:using this cooling helped - heatpipe did not freeze (temps about 0C)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
to ze tam 1 napise, ze mu ti nejde a dalsich 5 ze jo o necem svedci. kazdopadne tam vetsina lidi pracovla s HP v -10-20°C . myslim, ze link ktery tam postoval jeden user mluvi za vse:
TaPaKaH píše:using this cooling helped - heatpipe did not freeze (temps about 0C)
Skoro každá je lepší, než to co házej na chladiče. A když už tam přilepí slušnou pastu, což se moc nestává, tak je to v tak silný vrstvě, že je výsledek zase katastrofa.
Mám C2D E6300 a box chladič. když mám otáčky větráčku na plno...tedy na max...tak mám teplotu 60 stupňů. Nevíte jak to? Někteří mají s boxem 40 a tak. Taky bych rád ztlumil aspon trochu ten box, ale nemůžu, protože teplota začně stoupat...co s tím?
ErnieCZ píše:protože teplota začně stoupat...co s tím?
Koupit si lepší chladič. Třeba AC Freezer 7Pro za cca 500Kč.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
jak coretemp,tak plugin do rivatuneru na měření teploty cpu mi ukazují idle 60°C-65°C a burn 75-77°C...cpu je přetaktované na 3,04GHz,dneska mi přišla deska z reklamace,tak jsem tam dal novou pastu a znova přidělal chladič...pasty bych řekl,že jsem tam tenkou vrstvičku a chladič přidělal dobře...zajímavé
EDIT:zkusim si prime95 abych viděl kolik to dosáhne maximum..
Naposledy upravil(a) ChrastyII dne pát 2. úno 2007, 17:10, celkem upraveno 1 x.
Fakt nevim co si mam myslet o te automaticke regulaci otacek Box chladice. Pac hraju hraju a najednou se mi vypne pc. Tak sahnu na chladic malem se spalim a az po 2-minutach zapinam pc a na CPU 75* ...! A chladic se ani neroztocil !!!
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@2,8GHz =) | MB : GIGABYTE DS4 P965 F8 rev. 1 | RAM : 2x512 DUAL DDR2 Corsair 800MHz | HDD : WD 200GB SATA 2 ( 8MB C.) | GK : Sapp. ATi R. 1950pro 256MB | PSU : Enermax L. 500W | CASE : AeroCool AeroEngine 2 OS : XP, Debian | Monitor SAMSUNG 940BW WIDE