Dobrý den,
můžete mi poradit s nákupem notebooku?
Rozhoduji se mezi HP Pavilion dv6107cz a dv6134cz.
Jde mi o notebook pouze pro internet,sledování DVD nebo TV, stahování,vypalování DVD.
Můžete mi ,prosím,poradit, jestli je potřeba notebook s parametry notebooku dv6134 nebo stačí dv6107?
Nebo stačí ještě slabší konfigurace?
A ještě, HP Pavilion obsahuje HP QuickPlay pro sledování DVD bez spuštění Windows. Lze takto také sledovat TV(pokud si dokoupím TV tuner)?
Děkuji za odpověď
NTB pro sledování TV a videa
Moderátor: Don
- achol
- Nováček
-
- Butch
- Středně pokročilý
Asi takto.
nekoukal jsem na ty NTB, ale pokud budes kupovat TV tuner pres USB 2.0(nejspise nejaky hybrid co ma analog i digital), pocitej minimalne s 2Ghz CPU.
Externi tunery po USB 2.0 maji vetsinou dost drasticke naroky na vykon cpu, zatimco internimu staci treba 800Mhz CPU.
nekoukal jsem na ty NTB, ale pokud budes kupovat TV tuner pres USB 2.0(nejspise nejaky hybrid co ma analog i digital), pocitej minimalne s 2Ghz CPU.
Externi tunery po USB 2.0 maji vetsinou dost drasticke naroky na vykon cpu, zatimco internimu staci treba 800Mhz CPU.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06